Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek az én hibám, hogy...

Szerintetek az én hibám, hogy nem vagyok jóban az osztállyal? Többi lent

Figyelt kérdés
Egy éve kerültem az osztályba. Kicsit félénk típus vagyok, próbálkoztam barátkozni. Lett pár barátom, ám a legtöbben lekoptattak. Nagyon sokat sírtam emiatt. Folyton mindenkivel kedves voltam, de nem sikerült. Még most nyáron is próbálkoztam, sokat írtam mindenkinek ám csak órák után válaszoltak egy-egy emojival. Egyik barátnőmnek mondtam, hogy nem érzem jól magam az osztályban, erre azt mondta, hogy szerinte ez nem az osztály hibája, hanem az enyém. Szerintetek igaza van?

2019. jún. 24. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát még ők mennyit sírtak miattad!
2019. jún. 24. 19:02
 2/7 anonim válasza:
86%
Ha próbálkoztál szépen kedvesen,ennek ellenére mégis lekoptattak, nem hiszem ,hogy a te hibád.
2019. jún. 24. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Abszolúte nem a te hibád

És ha túl kedves, figyelmes vagy másokhoz... valamiért gyengeségnek veszik

Légy határotott, és ha kell álj ki magadért

Ha elfogadsz egy tanácsot... aki ilyet mond neked, az nem igazán a barátod

2019. jún. 24. 19:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2019. jún. 24. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:

nem annyira fontos, de hanyadikos vagy? Egyébként énúgy sejtem ha bekerülsz egy társaságba vagy egyszerűen csak egy új osztályba, kialakulnak szerepek, ki lesz az "alfa" (tudom hülyén hangzik, de figyelj: mindig van egy csoportban akit a többiek követnek, legmenőbb, legszebb, karizmatikus, de valszeg csak nagy az önbizalma. Ha nagyon félénken próbálsz közeledni az ilyen emberekhez, akkor kialakul bennük hogy "feletted állnak" dominánsabbak, mivel több az önbizalmuk, ezért nem fognak tiszelni, nem leszel érdekes stb.. Ha így alakult ők valszeg szobok is ha meg sem próbáltak megismerni. Ez a személyes megfigyelésem, nem tudom mennyire hülyeség de gondolkozz el rajta kérlek.

ÉS A LEGFONTOSABB!: mind ez ne érdekeljen, nem azt mondom hogy te is ignoráld őket, hanem ne hogy sírj emiatt ha nem bántottak. Csak gondolom te is érzékeny típus vagy. Ilyen ez. :/ ha találtál pár jó barátnőd annyi bőven elég légy velük minél jobb kapcsolatban és nem is számít a többi ember :)

2019. jún. 26. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:
és bocs ha félre kalkuláltam de lány vagy igaz?
2019. jún. 26. 23:52
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

Az egész beilleszkedős szituációt nem ismerem, így csak általánosságban tudok válaszolni.

Az életben van, hogy az ember egy olyan közegbe, közösségbe kerül, ahol annyira tőle eltérő emberek vannak, hogy nem találja meg velük a közös hangot. Ráadásul, ha újként érkezel egy közösségbe, akkor hajlamosak összezárni, ezzel biztosítva helyüket az osztályban. A legtöbbjüknek szerintem nem kifejezetten veled van baja, csupán nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, mert még éretlenek. Gondolom, hogy milyen nehéz lehet ez, de ne hagyd, hogy így bánjanak veled! Próbálj barátokat szerezni másik osztályokból, ott hátha akadnak jófej kisdiákok is! :)

2019. júl. 2. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!