Help me sracok! Holnap uj suliba kezdek 11-edibe tippek h mivel kezdjem a be mutatkozast meg ilyeneket?
Help pls holnaptol masik suliba vagyok 11-edokbe es tippem sincs h h mutatkozzak be es h mit mondjak magamrol meg ilyenek meg h ki melle uljek le v ink ha van szabad kettes pad akk lehet ink oda uljek ?
Szo ha vakinek van vmi ertelmes gondolata azt nagyon meg koszonnem 😁😊 ja es 18/f vagyok ha ez szamit is vmit 😅 meg ha van olyan story amit ink privatba irnal nyugodtan johet:D
Nem a helyesírásodat kifogásoltam (bár az is annyit és, mint csöcs a bikán), hanem a stílusodat.
Mondd, miért rövidítesz? Mit spórolsz vele? Időt? Áramot? Vagy te sem tudod, de ez a menő?
Amúgy helyesen: bemutatkozást, kiírtam. Az igekötő mindig egybe van írva az igével. Bár sejtem, hogy fogalmad sincs ezek jelentéséről.
Én kifogásoltam a helyesírásodat, felőlem rövidítsd, de az igekötőket, írásjeleket tanuld meg helyesen használni!
"KIÍRTAM" és nem külön...
Szerintem utolsó héten tesznek rá, hogy új gyerek jött a suliba. Akár alsónadrággal a fejeden is flangálhatsz is arra fókuszálnak, hogy jön a nyár, nincs kedvük ott lenni, már csak ezt a pár órát kell végigbambulni és mehetnek a haverokkal a parkba, kirándulás van, stb.
Most húzd meg magad, év elején bemutatkozol.
Ha nagyon szeretnél jó pontot, esetleg szervezz vmi sátoros kirándulást a Balcsira biziosztás utánra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!