Most miért utál?
Van egy tanárom aki utál . Bejön a terembe,mindenki ordítozik stb. Én ülök a helyemen mégis velem ordítozik hogy én rontom el az osztályt stb. Meg osztálytársam vágta az ujját valamivel(?) és engem csesz le, hogy miattam vágja stb. Közben a gyerekkel még beszélő viszonyban sem vagyok.
Amúgy a tantárgyából jó vagyok,4.86-ra állok.
Az osztálytársaim meg nem segítenek,kiröhögnek,beszólnak,van amikor k*rváznak,de rájuk nem szól a tanár.
Meg én (17 évesen) befestettem krétával 1 !!!! Tincset a hajamban,és rögtön beszól érte,de a vakolatos lányoknak egy szót sem szól.
Mit csináljak?
17/lány
A tanárokkal nem lehet beszélni négyszemközt sem, csak azok reménykednek ilyen megbeszélősdiben, akik nem ismerik a tanárokat.
A tanár ítélkező, lehet hogy valami miatt teljesen félreértelmezett téged, és ez miatt olyan képet lát rólad amiben te nagyon rossz vagy, rosszabb, mint a többiek. Sok buta tanár is van, akik otthonról hozzák a stresszt és egy kiszemelt diákon adják le.
De valójában nem is számít, miért ilyen veled, inkább az számít hogy te hogy kezeled ezt. Fontos hogy ne vedd magadra, hogy hiába bánt, tudd, hogy veled nincs baj.
Sajnos gyakorlati útmutatót nem tudok adni, de: reagálhatsz semlegesen, passzívan, csendesen, így a tanárt állítod be gyökérnek, mert látszódni fog az, hogy semmit nem csinálsz és ordibál.
Másrészt, ha van akaratod és erőd hozzá, akkor védd meg magad, szólj vissza neki akárhogy.
Amit én csináltam sokszor, hogy ha a tanár lekezelő hangnemben beszélt, ugyanazt csináltam mint ő, mindig.
Mivel mindig tudtam hogy én nekem van igazam, határozott voltam, és ha kellett nagyon nagy vitákba is belementem, és a végén a tanár akart "kibékülni".
Honnan tudjuk,hogy miért utál?
Lehet,hogy a családod miatt,vagy a kinézetét miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!