A tanárom elfelejtette beírni a jegyemet. Hogyan írjak neki?
Azért kellene írnom neki, mert ha nem írja be, akkor "megbuktam" egy 6 kredites tárgyból. Onnan tudom hogy elfelejtette, hogy már régebben e-maileztem vele, hogy akkor küldöm a beszámolót, ő válaszolt hogy megkapta a külső konzulenstől a jegyjavaslatot, és... semmi. Amikor megkapják a beszámolót + jegyjavaslatot is, egyből beírják a jegyet a neptunba is. Ez nem történt meg. Amúgy nem találkozom vele.
Mindenképpen írok neki, csak a jó megfogalmazást nem sikerült még megtalálnom. De mindegy, majd írok valamit, hogy nem láttam a jegyemet beírva.
Ha találkozni tudsz vele még a héten, felesleges ráírnod. De ha mégis, akkor:
"Tisztelt Tanár Úr/Nő! Ugye tudniillik, hogy ezen a héten kell beírni a jegyeket xy tárgyból, s mivel nekem úgy jelzi a rendszer, hogy nincsenek jegyeim beírva, ezért azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy legyen szíves ennek utána járni.
Megértését köszönöm.
Üdv."
:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!