Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit ajánlotok ebben az esetben?

Mit ajánlotok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Az osztályfőnökünk nagyon leszidott minket, amiért több alkoholt ittunk a kiránduláson, mint azt kellett volna. De ennek ellenére minden rendben volt velünk ezen kívül, nap közben jól viselkedtünk, sőt, szerinte példamutatóan.

Ennek ellenére jövőre alá tervez íratni egy nyilatkozatot a szülőkkel, hogy nem vihetünk alkoholt magunkkal, és, ha valakinél találnak, hívják a szülőket és a gyerek nem mehet kirándulni 12.-ben.

Na mármost. Akkor az osztály fele nagykorú lesz. Én is. És én ugyan megszegtem az idei limitet, de kulturáltan viselkedtem, és sokat segítettem a hely körüli munkákban. Úgy gondolom, hogy, ha nagykorú vagyok, és az alkohol segít, hogy kevésbé legyek félénk, visszahúzódó, és jobb kedvem legyen, akkor mértékkel fogyaszthatom.

Nem akarok matt részegen fetrengeni, rendes lány vagyok, tényleg csak egy kis hangulatoldáshoz kéne

2019. máj. 22. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már egy pár napot nem lehet kibírni alkohol nélkül? Más az iskolatársakkal szervezett nyaralás/kiruccanás mint az iskola által tervezett.
2019. máj. 22. 23:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát, pl én nagyon nem bírom a tömeget.

Vagyis úgy vagyok vele, hogy míg a program tart, és jövünk-megyünk, eszünk, addig szeretek mindenkit körülöttem.

Aztán ezeknek vége van, és elegem van mindenből és mindenkiből és elküldenék mindenkit a halál...-ára a zenéjével, zajongasával, vinnyogásával.

Viszont, ha kicsit ittasabb vagyok, ezek az ingerek nem zavarnak annyira, és fogékonyabb vagyok másokra, pl beállok kártyázni, énekelgetek, viccet mesélek, egy szóval kinyílok.

Nem vagyok életképtelen pia nélkül sem, de akkor nagyobb erőfeszítéseket kell tennem, hogy ne legyek annyira magamba szállva

2019. máj. 22. 23:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

" És én ugyan megszegtem az idei limitet, de kulturáltan viselkedtem, és sokat segítettem a hely körüli munkákban."

Ezt sok ember hiszi magáról, de sajnos nem így van.

"Úgy gondolom, hogy, ha nagykorú vagyok, és az alkohol segít, hogy kevésbé legyek félénk, visszahúzódó, és jobb kedvem legyen, akkor mértékkel fogyaszthatom."

Alkoholizmushoz vezető út.

1. Ha nem tudsz feloldódni, próbálj ezen dolgozni

2. Pár napot csak kibírsz pia nélkül; ha nem, menj elvonóra, mert gondok vannak.

3. Az osztályFŐNÖKÖD olyan döntést hoz, amilyet szeretne.

Családomban is apámnak mindig vedelnie kellett és utáltam érte.

2019. máj. 23. 05:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az osztálykirándulás iskolai szervezésű rendezvény, így megtilthatják az alkoholt. Szerintem én már akkor nagykorú voltam, amikor te megszülettél, mégsem ihatok munkaidőben alkoholt, hiába segítene ellazulni.
2019. máj. 23. 06:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt ajánlom,hogy ne igyál!

Ez az alkoholizmus felé vezető út.

2019. máj. 23. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!