Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha nemmegyek el ballagásra...

Ha nemmegyek el ballagásra akkor megbukok?

Figyelt kérdés
2019. máj. 20. 11:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A kettönek semmi köze egymáshoz, a ballagás nem a tankötelesség része!
2019. máj. 20. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem buksz meg és igazolatlant se kapsz, addigra már le vagy zárva. Max egy ejnyebejnye, de túléled.
2019. máj. 20. 11:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

:DD Nem buksz meg, nem tudom, honnan ballagsz, gondolom általános suli.

Az is lehet, hogy már a családdal nyaralsz valahol. Bár, azért illik megjelenni a saját ballagásodon, de megbukni nem fogsz.

2019. máj. 20. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
A ballagásra nem adnak jegyet. Addigra már ki vannak töltve a bizonyítványok.
2019. máj. 20. 11:58
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem buksz meg, viszont megutáltatod magad mostani osztálytársaiddal.
2019. máj. 20. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Hivatalosan nincs semmi, max az osztalyfonokodtol hallgathatod a hegyi beszedet :D

En sem voltam a kozepiskolai ballagasomon :D

2019. máj. 20. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Én se mentem el, csak az első évnyitómra, meg az érettségi osztásra. Senkit nem izgatott.
2019. máj. 20. 13:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem buksz meg. De szolj oda elore reggel hogy nagyon rosszul vagy felkelni se birsz ezert nem tudsz menni. Csak hogy ne szamitsanak rad azert ennyit illik megtenni. Oke egy kicsit hazudsz de az is jobb mintha csak úgy nem jelensz meg az azért kicseszés nem kicsit.
2019. máj. 20. 14:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Még hazudni se kell, nem mész és kész.

Mivel 16 elmúltál, gondolom ez gimis ballagás, ami mivel idén volt, a jövő évi lesz.

A ballagás napjára pedig rég le vagy zárva mindenből, ergo elvégezted a 12. osztályt a ballagásod napján.

Ugyanúgy, ahogy, ha nem mész el az évzáróra, nem buktatnak meg, hiszen ott elvégezted az adott osztályt, le vagy zárva, nem tudnak megbuktatni; az van beírva a bizonyítványodba, hogy következő osztályba léphetsz (már, ha nem buktál meg félév közben semmiből). :)

2019. máj. 20. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!