Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van egy fiú aki egy ideje néz...

Van egy fiú aki egy ideje néz mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú akivel egy iskolába járok és egy évfolyamon is vagyunk a lényeg az hogy tavaly előtt decemberben észrevettem hogy néz pedig én olyan vagyok hogy soha nem veszem észre ha valaki megnez vagy valami az egész úgy volt hogy jöttem ki az osztályomból és az osztályom előtt volt egy pad ő ott ült mentem ki és pont egymás szemébe néztünk.. Első pillantásra megtetszett nekem..utána egyre többször vettem észre hogy bámul a fiú természetesen visszanéztem rá de nem sokáig mivel nagyon félős vagyok az ilyen téren sokszor arra gondoltam lehet csak véletlen volt vagy valami.. De mikor a barátnőmre vartam a városban es arra jott akkor is a szemembe nézett sőt mikor nagyon távolról észrevett akkor is utána kb pár hete bátorságot vettem es bekövettem instán azt hittem nem fog visszakövetni mert ismeretlen vagyok vagy ilyesmi erre pár mp után egyből visszakovetett es belikeolta a képeim ha valamit kirakok a napomba egyből kirak ő is valamit sőt ő az első aki megnézi viszont ahogy láttam a napjait nagyon csajozosnak tűnik így inkább lemondtam róla tavaly télen volt neki egy barátnője akivel szakított és érdekes volt mivel az a lány bekovetett engem instan es ezen nagyon Meglepődtem gondolom tetszek neki de nem értem miért nem lép akkor sokszor nem tudom elhinni hogy egy olyan helyes fiúnak tetszek mivel elég kicsi az önbecsülésem szerintetek mit csináljak? Normális válaszokat kérek es bocsánat hogy ilyen hosszúra sikeredett

18/L

2019. máj. 16. 20:27
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Ha fehér a fiú, akkor nincsen gond.
2019. máj. 16. 20:30
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem erőteljesen kategóriát tévesztettél :D
2019. máj. 16. 20:30
 3/12 anonim válasza:
100%
Van egy fiú, kinek nevét titkolni fogod és ahol majd senki sem lát meg is siratod.
2019. máj. 16. 20:33
 4/12 szántóvető ***** válasza:
ez tiszta horror.
2019. máj. 16. 20:33
 5/12 anonim ***** válasza:
háborús helyzet
2019. máj. 16. 20:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
szavazz rá
2019. máj. 16. 20:42
 7/12 anonim válasza:

Hallgass Alizée-t: [link]

(Bár nekem vékony egy kicsit).:D

2019. máj. 16. 20:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Szavazz a Jobbikra
2019. máj. 16. 20:56
 9/12 Thispain ***** válasza:
Kémkedik utánad. Vagy szervezd be magadhoz, vagy lődd le.
2019. máj. 16. 21:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Hagyd.
2019. máj. 16. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!