Mit tegyek, ha azért kellene küzdenem, amitől legszívesebben menekülnék?
Egy ingyenélő, lusta, dög vagy!
Arról meg végképp nincs fogalmad, hogy egy zenész mennyit gyakorol a hangszerén ahhoz, hogy jó zenész legyen.
Van benne valami, de leginkább azért, mert azt érzem, hogy semmit sem érnek az erőfeszítéseim.
Lehet, hogy nem tudom, de szerintem senki sem tudja, mielőtt belevágna. Nincs ezzel semmi baj szerintem.
Persze, menjen külföldra háháhá! Ott nem kell tanulni, nem kell dolgozni, nyelvet tanulni, Külföldön dől a pénz haver!
Menjetek már a búsba ezzel a dumával!
Kapd magad össze, mert jelenleg te is egy telefonfüggő kocka vagy! Tedd félre az internetet 1 hónapra, az nem a világvége és Élj. Sportolj, keress új iskolát és tanulj, ami érdekel. Menj nevelési tanácsadóba, ott útbaigazítanak.
Olyan szakmát keress, melyet hivatásként tudnál gyakorolni, amit egyszerűen "nem tudsz nem csinálni", mert annyira szereted.
A céltalanság mióta van, tudod, mitől alakult ki? Ha hivatást találnál, ez változna?
ha a bioritmusodat a normálra visszaállítanád, már ez nagyon sokat segítene a hangulatodon, közérzeteden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!