Mit gondoltok róla, hogy átvert az egyik sulis barátnőm, mikor már elmúlt április 1?
tegnap jót nevetett, mi baj azzal ha úgy gondolta ma sem hagyja ki egy jó nevetés lehetőségét? szerintem ez nem olyan dolog aminek jelentősége lenne egyébként. 1. vele nevethettél volna 2. neked sincs megtartva a viccelődés :)
az egy nagyon egészséges dolog
Nem kell ehhez április elseje, mi folyton poénkodunk a barátnőimmel. :) Nagyon jó barátok vagyunk, de nálunk ebbe simán belefér a poénkodás, egymás szívatása, persze nem durva dolgokkal. Ez is egy ártatlan poén, ami pont azért vicces, mert tegnap eljátszotta, ma pedig újra sikerült megviccelnie, pedig már számíthattál volna rá. Én nevettem volna. :)
Persze a poénkodásnak is van határa, vannak durva és sértő "viccek", meg amikor ugyanazt a poént akarja eljátszani valaki tizedszerre, az már tényleg fárasztó tud lenni. De amit leírtál, szerintem az aranyos tréfa kategória, ami simán belefér egy barátságba.
Nem érdemes megsértődni az ilyenen. :)
Megtréfálni az embert nem csak április elsején szabad; viccesnek találta, ma megismételte. Ha holnap ismétli és unod, akkor rászólsz, hogy lejárt poén.
A lábad nem fagy meg amúgy? Annyira nincs még meleg.
Jó, igaz hogy nem komoly dolog annyira, de remélem nem fog már szivatni :D
Köszi, hogy írtatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!