Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt valaha olyan tanárod,...

Volt valaha olyan tanárod, aki megvígasztalt téged, amikor szomorú voltál\esetleg sírtál? Vagy megvédett az osztálytársaktól, amikor ők szemétkedtek?

Figyelt kérdés
Én egy tanárnő (volt ofi) előtt sírtam el magam utolsó nap, hogy nem látom többet,ő pedig megpuszilgatta az arcomat és megsimogatott, aztán megnyugtatott, tök cuki volt. Várom a történeteket:) L
2019. márc. 21. 10:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Igen, több is.
2019. márc. 21. 10:25
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

nem, eddig minden tanárom le se szart, nem voltam jó semmiben, nem voltam sportoló, nem tudtam ügyesen rajzolni, nem mondtam szépen verset, ügyetlenül táncoltam, ezért észre sem vettek soha... mindég csak lebszásokat kaptam tőlük, mert ha elrontottam valamit azt rögtön észre vették... és csodálkoznak ha meglátom őket az utcán inkább elforditom a fejem...

egyszer 8ban rajzoltam delfineket egy ilyen lapra amiből kockát hajtogattunk, akkor mondta az egyik tanár hogy nem e van valami bajom mert ilyeneket nem szoktak gyerekek rajzolni, meg biztos magányos vagyok, meg minden... akkor már az mondtam nincs semmi gáz tök boldog vagyok, mert az utolsó félévben már sokra nem mentem a szánalmával...

bocsi kicsit elragadtattam magam, de jó tudni hogy vannak tanárok akik szeretik a tanítványaikat és nem popófejek

2019. márc. 21. 10:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..

A 7-es válaszoló vagyok. Itt leírtam az egyik ehhez kapcsolódó sztorimat, habár akad ezen kívül még egy-kettő.

2019. márc. 21. 10:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is az ofőmmel volt nagyon jó kapcsolatom. Általánosban rendszeresen szemétkedtek velem az osztálytársaim és ő sokat segített a helyzetemen.
2019. márc. 21. 10:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen még nagyon régen az általános elején, elég kicsi voltam. Az osztálytársaim megbántottak, emiatt sírtam, a tanárnőm még az ölébe is vett, és úgy vigasztalt. Fura erre visszaemlékezni, nagyon érzékeny voltam, amit jobbára sikerült kinőni.
2019. márc. 21. 11:18
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Én soha nem felejtem el...

Rossz tanuló voltam,felállitott engem és egy jó tanulót az osztályfőnök felelni...

Én nem tudtam semmit,majd megszólalt az osztályfőnök és azt mondta: "egy rossz tanuló sokszor okosabb,mint egy jó tanuló.".❤

Megdícsért😚😘😙

2019. márc. 21. 11:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban, második osztályban sokan csúfoltak és kiközösítettek amiatt, hogy felül nem voltak egyenesek a fogaim. A szebb kislányok mindig azt mutogatták, hogy "nyuszi fogaim" vannak. Sokszor ültem egyedül, a fejemhez vágták, hogy nem a barátaim. Kb mindenki ott a lakótelepen lakott, én meg kicsit messzebb kertes házban. Emiatt is mindig kigúnyoltak. Egyik nap egy reggeli gyülekezőnél is egyedül hagytak (ami 8 évesként nyilván nagyon rosszul esett), és elkezdtem sírni. Jött az osztályfőnök, és felvitt magával a tanterembe. Próbált megvígasztalni, majd beszélt a gyerekekkel,hogy senkit nem szabad kiközösíteni. Ez nagyon jól esett nekem akkor. Nagyon rendes tanárnő volt, aki mindenben a gyerekek érdekeit nézte.

24N

2019. márc. 21. 14:21
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
#2: Nem tudom neked feltűnt-e de nem a kérdésre válaszoltál.
2019. márc. 21. 14:23
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem volt. Egyik sem törődött velem soha, pedig sokat sírtam kiskoromban, és már egy apró kedvesség is nagyon jól esett. De sokszor a tanárok sirattak is meg.
2019. márc. 21. 14:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon cuki válaszokat írtatok, köszönöm :D Utolsó téged sajnállak. De tényleg vannak normális tanárok is a Földön. :(
2019. márc. 21. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!