Mi lesz akkor ha a tanár székének a lábát elfűrészeljük és amikor ráül szétesik alatta?
Ember, te erre élvezkedsz?
Megakartad dobni hógolyóval, vizipisztollyal , udvaron neki futásból fellökni stb
Miért? Tb alapon nézesd meg magad vagy kiskötél nagy erdő
Oké, felvetés: Mi van, ha kérdező a tanár, akit az ostoba diákjai naponta kínoznak valamivel, és azért írja ki ide ezeket a kérdéseket hogy segítsünk neki végre megfelelő büntetést kitalálni, ami után leallnak végre a kis patkányok...?
Ebben az esetben kérdező, szerintem próbáld meg kirugatni azt, vagy azokat a kölyköket akik ezt csinálják. Nemtom hogy lehet ezt elérni, nem vagyok tanár, de biztos vagyok benne hogy van rá mód.
Ha holnap, akkor szerda lesz.
A tanár nagyon dühös lesz, üvölteni fog, elvihet esetleg az igazgatóhoz, ha esetleg nem sérül meg esés közben és kerül korházba. Akkor remdőrségi ügy lesz
**"
Hú, én ebbe bele se gondoltam, hogy lehet, a tanárt szivatják a diákjai és itt akar rátalálni a megfelelő büntire. Aki ezt írta, az egy ZSENI!!!
Megfogja a lefűrészelt széklábat és feldugja a segglukatokba.
Nem unod még ezeket a hülye kérdéseket? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!