Osztálytalálkozó, mennyire változtak a lányok nálatok?
Szóval aki pl az osztály legjobb csaja volt, vagy akinek a legnagyobb szája volt, legsportosabb stb ők most is azok? Vagy már teljessen megváltoztak ezek a dolgok?
Ha változtak akkor hogyan?
Aki mondjuk mára jobb csaj lett ő milyen volt régen?
Akár privi is jőhet.
Lány vagyok, írok magamról így, mert nálam jelentős a változás (most vagyok 29).
Én például a "nyomi" voltam; állandóan a tanulás körül járt az eszem, a szabályokat már betegesen követtem és nem volt velem értelmes a társalgás mert állandóan a suliról csevegtem. Emellett voltak kirohanásaim, amikor hirtelen ökörségeket kezdtem mondani minden átmenet nélkül és senki nem értette, hogy miről beszélek.
Emellett nagyon sértődékeny voltam és a bolhából is képes voltam elefántot csinálni; ha nem volt probémám, találtam akkor is valamit, amin kesereghetek.
Ebből teljesen átalakultam; lazábban veszem a dolgokat, lehet velem normálisan csevegni bármiről és nincsenek kilengéseim - nem tör fel bennem már olyan mennyiségű energia amivel nem tudok mit kezdeni.
Emellett nem vagyok már borongós. Ha gond van, jobban szeretem megoldani, mint keseregni rajta és a bánatomba mást is belecibálni... illetve, ha megoldhatatlan történik (pl halál) szeretem egyedül megélni a bánatot, nem szomjazok mások figyelmére.
Én így változtam érettségi után. :)
Nekünk pont most volt 1 hete. 24 ébedek vagyunk nagyrészt.)
Hát,nálunk voltak meglepetések:D
A legszebb lány kigyúrt fitneszmodell, iszonyú lóarca lett.
Az átlagos lámyból egy r*anc lett. A legcsendesebb lány politikai pályára lépett ,nagyon diplomatikus és most már nem szégyell beszélni kicsot sem :D
Valamint volt ey lány akivel általánosban is együtt jártunk majd a gimiben is, szörnyen öltözött, kis szürke egér volt, a nagyija vette neki a ruhákat mindig,sokat csúfolták az öltözete miatt. Most figyelj: divattervező lett ,Párizsban tanult,ott is él. Szerintem most már minden nő kb úgy akar öltözni ahogy ő,meglátom és leesik az állad, olyan jó csaj lett és olyan jól öltözik. Na ő vplt a legnagyobb meglepetés.:D
Az osztály r*anca és alázgatója pedig 2 gyerekes egyedülálló anya,aki kb 50 évesnek néz ki,az agyi szinte pedig egyenlő a gyerekeivel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!