Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit lehet ez ellen tenni?...

Mit lehet ez ellen tenni? Egyértelműen sérti a jogaimat, igaz? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam a privát instagramjára (azért ott is többszáz követője van) feltöltött rólam egy videót, amiben tesiórán a feladatot csinálom. Én nem láttam ezt, csak egy barátnőm szólt, akivel (és néhány másik osztálytársammal) együtt szóltunk az ofőnek, aki ma beszél vele. Már most is van jópár megtekintés a videón. Nem mellesleg pedig az egyik tanárunkról is töltött fel egy eléggé előnytelen videót. (Óra közben lett fölvéve) De most nem tudom, hogy mit csináljak. Tegyek úgy, mintha nem tudnék semmiről? Vagy ha nem szedi le akkor beszéljek vele? Vagy kérjem meg anyukámat, hogy beszéljen az anyukájával? Annyira elegem van, ráadásul most félek, hogy esetlsg mást is feltölt majd rólam...

2019. febr. 28. 15:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is te ulsz a lovon. Szegeny gyerek nem tudja meg, hogy ha ezt igy folytatja baromira megutheti a bokajat... mondom ezt mint fotos...
2019. febr. 28. 16:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Rendes videóba tette ki és eléggé megalázó, ráadásul semmi joga nincs hozzá. Azért gondolom, hogy nem fogja letörölni, mert magasról tesz mindenkire.
2019. febr. 28. 16:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Osztályfőnöknek megmutatni amit rólad kitett és a tanárról kitett előnytelen videót is, ezt lehet tenni.

Gyerek szüleivel is lehet beszélni.

2019. febr. 28. 16:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod,vagy mondtad neki? Próbáld meg. Mondd neki hogy vegye le,nem értem eddig miért nem mondtad,mire vársz? Ha ezek után sem akarja,akkor jönnek a tanárok,barátok,szülők. Olyan nincs hogy ne vegye le. Ez csak egy insta videó,két kattintás és letörli. Miért ragaszkodna hozzá?
2019. febr. 28. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!