Mit tegyek, hogy ne használjanak ki ennyire az egyetemen?
Van rá egy igen jó szó, ezt kellene használnod: NEM.
Miért baj hogy megkérdezik? Mivel kérdezik, te mondhatod, hogy nem adod oda. ha nem akarod akkor ne is add oda.
Amúgy mennyivel lesz neked könnyebb a dolgod attól ha nekik is nehéz lesz?
Ebből látszik, hogy a felsőoktatásban, nem osztogatnak automatikusan agyat...
Nagyon egyszerű, nem adod és nem agyalsz ilyeneken, hogy fog esni neki, különösen, hogy leírtad, hogy a sok tróger okostelefont szexuál óra alatt, amit nagyon eltudok képzelni.
Ha nagyon rámenős küld el a fenébe határozottan, úgy hogy a többi is hallja. Gondolom azért a tiedet kérik el, mert te valamit jól csinálsz órán, velük ellentétben. Ha ők nem képesek oda figyelni a nyomorúságos, hányattatott életükben, ahol annyi a dolguk, hogy bejárjanak iskolába, vessenek magukra. Hagy hulljon a férgese...
Ha ott ült ő is az előadáson akkor mond neki, hogy legközelebb vegye fel az előadást a telójával, ha meg van a hanganyaga, akkor később ő maga leírhatja vagy visszahallgathatja. Nem kell neki a jegyzeted mert meg fogja tudni oldani másképpen is. Ha akarja. de amíg odaadod neki a tiédet addig nem is kell neki.
Velem ugyanez van, de tőlem lefényképezett dolgozatokat, jegyzeteket, tavalyi anyagokat kérnek... Ha visszafele, akkorég el is titkolják...
Írtam ki, én is kérdést. Mert én szívesen segítek, de akkor visszafelé is... Nem, hogy én egy egész füzetet bescanneltem, aztán ő egy oldalt nem képes lefé yképezni...
Én vissza sem írnék az ilyeneknek. Engem is durván kihasználtak, volt olyan tárgy, amit újra jártam, na megtaláltak azok is...
Nincs értelme segíteni, csak akikkel jóba vagy és visszafele is megtenné érted...
Tudom milyen rossz....
Én biztos pénzt kérnék érte. Sajna én nem írok szépen, úgyhogy mégha el is kérte egy szerencsétlen a füzetem akkor sem igazán segített az neki...
De ha már jó vagy ebben akkor miért nem szerzel belőle egy kis zsebpénzt? Ők is jól járnak és te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!