Szerintetek miért csinálják velem ezt a "menőbbek"?
Figyelt kérdés
Többször jártam már úgy, hogy kinéztek maguknak, hogy majd összebarátkoznak velem. Én ebben benne is voltam viszont valahogy ezek a barátságok soha nem tartottak 1 hónapnál tovább. Utána már nem álltak velem szóba többet baráti szinten. Miért? Nem viselkedek gázul, annyi, hogy kicsit csendesebb vagyok az átlagnál (és tanulok), de könnyen oldódok, szeretek bulizni. Márkás ruhákban járok, nem szólók le másokat mégis mindig vége az ilyen barátságaimnak.2019. febr. 11. 20:22
1/2 anonim válasza:
Csak játszadoznak veled. Kell nekik valaki aki mindig ott van a seggükben. Szard le őket és barátkozz normális emberekkel akik megbecsülnek.
2/2 anonim válasza:
mert menőnek gondolnak, divatos vagy, bulizós, de lehet emellett nem vagy elég bevállalós vagy más az érdeklődési körötök és emiatt unalmasnak találnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!