Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Dúdolok egy dalt, és elkezdi...

Dúdolok egy dalt, és elkezdi énekelni?

Figyelt kérdés
Többször is volt már, hogy dúdoltam egy dalt és egy osztálytársam elkezdte énekelni, de ha rá néztem, nem nézett vissza rám. Lehet neki ez nem is tudatos?:D

2019. febr. 3. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Erre ugyan a választ nem tudom, de azt nem értem mi a toszt keres a tini párkapcsolatok kategóriában.
2019. febr. 3. 22:48
 2/6 anonim válasza:
31%
Akkor ezt tálald ki: Na nananan nanana na naaaaa
2019. febr. 3. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Seven nation army? 🤔
2019. febr. 3. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet h átragadt ra és nem bírja abbahagyni

Velem is ez van szóval ez semmi

2019. febr. 4. 00:41
 5/6 anonim ***** válasza:

2-es. BATMAN! (Amúgy fingom sincs.)

De tessék: én csak _gondoltam_ egy dalra fejben az emeleten. Unokatesóm lent volt és csak azt hallom, hogy elkezdte énekelni ugyanazt a részletét a dalnak.

A mai napig fogalmam sincs, hogyan, de neki se. Nem beszéltünk össze. (Igazából először el se akarta hinni, hogy előtte másodpercekkel az én fejemben szólt a magánkoncert, amit aztán ő hangosan is előadott.)

Hogy a másik hallja és úgy kezdi énekelni, amit te dúdolsz, az nem is menő. :D Egyébként simán lehet tudatos és nem tudatos is. Nem voltunk ott, nem láttuk.

2019. febr. 4. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Jól dúdolsz, és felismeri.
2019. febr. 5. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!