Amerikában van OSZTÁLYFŐNÖK a gimnáziumban?
Néztem filmeket, de olyannak mutatták a gimit, mint az egyetemet, amit végeztem; felveszel kurzusokat, kreditet szerzel, aztán jön x év után a nagy vizsga (esetemben államvizsga) amikor van elég kredited... Olyat, hogy osztályfőnök nem igen láttam a filmekben. Ez tényleg így van? A gyerekeknek nincs osztályfőnökük?
Spanyolországban tudom, hogy minden évben új osztályfőnököt kapnak a gyerekek, Magyarországon pedig 4 évente jön egy új ofő.
van nekik de nem talalkoznak veluk minden heten mint Mo.n hogy van heti 1 osztalyfonoki ora.
Jobban csak ev elejen meg evkozben negyedevente
Ahova én jártam, ott nem voltak osztályok, csak évfolyamok. California, Newark Memorial High School.
Mindenki egyedileg állította össze az órarendjét, mint itt egyetemen.
Konzulensek voltak, akik nem a tanárok voltak, minden diák tartozott valakihez. Tőlük lehetett segítséget kérni bármihez a sulival kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!