Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskolában ki a felelős azért...

Iskolában ki a felelős azért ha egy tanteremben felejtett naplót ellopnak? Nem a tanár aki felelőtlenül ott hagyta?

Figyelt kérdés

A napló eltűnt. A napnál világosabb hogy diák vitte el, de mivel ott lett hagyva egy nyitott tanteremben óra után, bárki lehetett így az életben nem derül ki, ki volt. Bement felkapta vitte. Mire kellett neki kérdés, lehet semmire, lehet kivágta az első kukába.

De akkor is az igazgató felelőst keres, én meg nem értem: megvan a felelős. Az a felelős aki őrizetlenül hagyta és ezzel lehetővé tette hogy ellopják.

Hát ha az éjjeliőr elmegy kocsmázni és nem zárja be az épületet, és mire visszajön kipakolják akkor ki a felelős? Kérdéses ez egyáltalán?

2019. jan. 25. 12:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

:)

Eddig mennyi doga volt az évben?

Mindegyiket újra íratni az osztállyal minden tárgyból.

Mi van még a naplóban? Intők? feleletek? Azok akkor semmisek. Újra feleltetni mindenkit.

Nem a napló megléte kell, hanem a tartalmát újra generálni. :)

Amikor a héten a 10. dolgozatot írják és még csak szerda van, akkor hirtelen elkezdenek beszélni egymás között a diákok.

2019. jan. 26. 14:36
 32/61 A kérdező kommentje:

"Nem a napló megléte kell, hanem a tartalmát újra generálni. :)"

Haha... mennyit dolgoztál te életedben tanárként?

1.

És ki fogja azt a töméntelen dolgozatot kijavítani? Majd talán te? Mert ha azt hiszed majd a tanár orrba szájba dolg-ot írat amit aztán úgyis neki kéne kijavítani..nos akkor tán le kéne jönni a földre.

2. és mit mondasz annak a szülőnek aki számnon kéri tőled hogy mered az ő gyerekét is büntetni olyan dologért amit nem ő (nem bizonyíthatóan ő...) követett el?

Mert a kollektív bűnösség elve utoljára kb a náci Németországban bukkant fel....

uygebár egy tanár kollektív bűnösséget és kollektív büntetést azt ki nem ejthet a száján.... ugye te is így gondolod nem máskétn??

3. és egy mezei gyakorlati kérdés, a rögvalóságból.... hova írod be a jegyeket amiket most írattál feleltettél? HOva? mert az első félév lezárult hát oda nem írhatod. oda egy tollvonást te már be nem írhatsz... a második félévre? akkor meg adtál a szanrnak egy pofont mert a naplót az első félévben tűnt el.... (na vajon miért pont akkor...)

2019. jan. 26. 14:44
 33/61 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy a kérdező lopta el, vagy ügyvédnek készül és rajtunk gyakorol. Életemben nem láttam kívülállót ilyen szenvedélyesen pörögni valamin. Látom lelki szemeim előtt, ahogy az asztalra csap és közbe nyomja ezeket a szövegeket. Zseniális! Kérdező, ha esetleg te fújtad meg, térj jó útra, pályázd meg a jogi kart, fényes jövő áll előtted!
2019. jan. 26. 14:58
 34/61 A kérdező kommentje:

", pályázd meg a jogi kart,"

Hát az biztos hogy többre mennék vele mint a mostani szarral (két bölcsészsemmi papír... mire jó? begyújtani)

2019. jan. 26. 15:00
 35/61 A kérdező kommentje:

"Szerintem vagy a kérdező lopta el,"

Már miért loptam volna én el? Nekem is van dolgom az eltűnés miatt majd csinálom magamnak a melót direkt szerinted?

2019. jan. 26. 15:02
 36/61 anonim ***** válasza:
95%
Azért az sokatmondó, hogy a kollektív büntetés igazságtalansága ellen rögtön kézzel-lábbal tiltakozol, miközben a saját elképzelésed igazságtalansága (a tolvaj felelőssége helyett a tanárból bűnbakot kreálni) azóta sem esett le...
2019. jan. 26. 15:02
 37/61 A kérdező kommentje:

" tolvaj felelőssége helyett a tanárból bűnbakot kreálni) azóta sem esett le..."

Te meg én nem egy világban élünk.

Akkor újra fussunk neki. Rádbízok egy értéked. Az a dolgod az a munkád hogy vigyázz rá. De te trehány vagy elalszol és ezalatt kipőakolják a házat aminek az őrzésével megbíztalak.

Ki a felelős? KI??? Te!!!!!! Hát bakker KI MÁS??

KI?A római pápa? Bakker TE VAGY A FELELŐS!! TE!!!

akire rá volt bízva és el**basztad.

Ki más lenne? TE!!!!

Nem egy világban élünk ha te másképp gondolod.

De akkor nevezd meg-ki a felelős? Ki? aki ellopta? És az hol van ki az???

Tudjuk? Nem.

2019. jan. 26. 15:14
 38/61 anonim ***** válasza:
91%

"De akkor nevezd meg-ki a felelős? Ki? aki ellopta? És az hol van ki az???

Tudjuk? Nem"

Már jó páran leírtuk itt neked, hogy a tolvaj a felelős.

"Akkor újra fussunk neki. Rádbízok egy értéked. Az a dolgod az a munkád hogy vigyázz rá. De te trehány vagy elalszol és ezalatt kipőakolják a házat aminek az őrzésével megbíztalak"

Tényleg más világban élünk. Mifelénk a tanárok nem biztonsági őrök másodállásban, így értelemszerűen nincs is vagyonőri felelősségük.

2019. jan. 26. 15:18
 39/61 anonim ***** válasza:

"Haha... mennyit dolgoztál te életedben tanárként?"

2 x fél évet. :)

"1.

És ki fogja azt a töméntelen dolgozatot kijavítani? Majd talán te? Mert ha azt hiszed majd a tanár orrba szájba dolg-ot írat amit aztán úgyis neki kéne kijavítani..nos akkor tán le kéne jönni a földre."

Ismered a brainstorming kifejezést és ami mögötte van? Gyanítom, hogy nem, különben nem így reagálnál.

A magas ló kifejezést, amin most ülsz?

Ha probléma, hogy nincsen, aki javítsa a dolgozatot, arra vannak jól bevett gyakorlatok.

"2. és mit mondasz annak a szülőnek aki számnon kéri tőled hogy mered az ő gyerekét is büntetni olyan dologért amit nem ő (nem bizonyíthatóan ő...) követett el?"

Ki mondta, hogy ez büntetés? Az érdemjegyét kell megszereznie és már ismert anyagból ír újra dolgozatot.

Ha nincs jegye a gyereknek, nem lehet lezárni a félévet. Amelyik szülőnek ez nem tetszik, fel lehet ajánlani, hogy a gyermekének beírják, hogy jegyek nélkül teljesítette a félévet, vagy az ellenőrző alapján, vagy a már megírt dolgozatok alapján újra generálják a jegyeket.

Amikor tanár voltam,a dolgozatokat 5 évig kellett megőriznünk.

"Mert a kollektív bűnösség elve utoljára kb a náci Németországban bukkant fel...."

A náci kártya. Tipikus érvelési hiba. És hazugság, hogy utoljára ott volt. Semmit sem tudsz a magyar szocializmusról. Semmit nem tudsz az egyetemi oktatásról. Semmit nem tudsz nagyon sok mindenről, de ki tudsz találni meséket, hogy igazold magad. A megoldást meg nem keresed, hanem becsmérled :)

"uygebár egy tanár kollektív bűnösséget és kollektív büntetést azt ki nem ejthet a száján.... ugye te is így gondolod nem máskétn??"

Te elítélnéd a tanárt, mert elloptak tőle egy naplót.

Te az áldozatot ítélnéd el. Te büntetésnek véled, hogy a diák felel, illetve dolgozatot ír. Én lehetőségnek.

"3. és egy mezei gyakorlati kérdés, a rögvalóságból.... hova írod be a jegyeket amiket most írattál feleltettél? HOva? mert az első félév lezárult hát oda nem írhatod. oda egy tollvonást te már be nem írhatsz... a második félévre? akkor meg adtál a szanrnak egy pofont mert a naplót az első félévben tűnt el.... (na vajon miért pont akkor...)"

Problémákat akarsz generálni, vagy megoldást keresni? Nekem úgy tűnik, az első.

2019. jan. 26. 15:44
 40/61 anonim ***** válasza:

Eltűnt a napló.

És? Mi ennek a következménye?

Mi az, amihez kell a napló?

2019. jan. 26. 15:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!