Hogyan tudnék beilleszkedni? (lent)
Sziasztok! Egy nap múlva írom a felvételit, de én már azon parázok rettentően, hogy az új osztálytársaim közé hogy fogok beilleszkedni. Ebbe szeretném a segítségeteket kérni. Alapvetően világéletemben egy visszahúzódó személység voltam, kissé antiszociális is, de általánosban meg van az a 2-3 barátnőm, akik mindig ott vannak nekem. Nyolcadik felé kezdtem megnyílni az osztály felé, és egyre jobban el tudok beszélgetni mindenkivel. Viszont a gimitől nagyon félek, hogy egyedül maradok. Hogyan tudnék beilleszkedni?
A másik kérdésem eléggé hülyén hangozhat, de egy adott fiúval majd hogyan tudnék szinte testvéri kapcsolatot teremteni? Haveri szinten elvagyok néhány osztálytársammal, de gimiben annyira szeretnék egy fiú legjobb barátot :(. Csak nem tudom, hogy hogyan nyithatnék úgy egy fiú felé, hogy a srác ne higgye, hogy többet akarok. Kérlek ne nézzetek nagyon idiótánakXD az esetleges helyesírási hibákért elnézéseteket kérem :/.
Kedves utolsó! Azt a mondatod, hogy "először írd meg jól a felvételit", nem értem. Hisz valahova ígyis-úgyis felvesznek, és akkor új közösségben leszek. Egyébként köszönöm mindkettőtök segítségét.
Egyes!-> úgy legyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!