Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 3 tanár miatt ne menjek át...

3 tanár miatt ne menjek át másik suliba?

Figyelt kérdés

Szakgimibe járok, de nem érdekel. Gimibe akarok átmenni. Tizedikes vagyok jelenleg.

Igazából csak 3 tanár miatt nem mennék el. Az egyik nagyon jó tanár, csak rengeteget követel, de szerintem ez nem olyan nagy baj. Ilyet lehet nem is találok máshol.

A másik nagyon jó arc, szeretem ahogy tartja az óráit, még úgy is, hogy amúgy az a tantárgy nem érdekel.

A harmadik meg ofőm. Ő azért jó, mert mindent leigazol...xD Meg amúgy is sok a szünet a suliban, hamar hazamegyünk.

Meg bennem van az is, hogy ha már elkezdtem, akkor fejezzem is be. Bár így kevesebb esélyem lesz oda menni, ahová majd akarok a későbbiekben. De azt mondják, hogy a szakképzésé a jövő.

Maradjak vagy próbáljam meg máshol, hátha?

2019. jan. 15. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Igen
2019. jan. 15. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Minden iskolának megvannak a jellegzetes tanár egyéniségei. Egyébként érettségiig 90+ százalékban mindenhol olyanokat fogsz tanulni, ami nem fognak érdekelni. Csak ezért kár máshova átmenni, az majd az egyetem lesz. Ott nem 90+ százalék lesz érdektelen infó számodra, csak 75.
2019. jan. 15. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Igen! Három jó tanár igen kevés embernek adatik meg. A többség idegbeteg hülye, aki csak tombolni tud és az asztalt verni, tanítani semmit.
2019. jan. 15. 19:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi! CSak így az egyetemre nehezebb lenne bekerülnöm, mivel sok tantárgyat nem tanítanak, helyettük vannak a szakmai tantargyak.

Gimiből meg sima lenne.

2019. jan. 15. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A gimnázium nem biztos hogy átvesz téged (persze különbözeti vizsgával ez lehetséges ha a gimi akar téged magának). Top gimikben ne is gondolkodj. Esetleg a gyengébb gimik között szétnézhetsz, de ezek jellemzően nem a jövő szellemi elitjének képzői.

Örülök neki hogy egy sokat követelő tanárt kedvelsz.

Viszont egy tanárt azért kedvelni mert mindent leigazol szerintem gáz. A gimiben a lógást nem fogják csak úgy leigazolni. Szerintem egy gimiben többet kell tanulni mint egy szakgimiben.

Szerintem döntsd el hogy mit akarsz és hajlandò vagy e áldozatokat (tanulni) a céljaid érdekében. Egy szakgimiben tanulás nélkül rengeteg lógással simán lehet valaki hármas négyes tanuló míg egy gimiben ezt nehezebb elérni.

2019. jan. 16. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!