3 tanár miatt ne menjek át másik suliba?
Szakgimibe járok, de nem érdekel. Gimibe akarok átmenni. Tizedikes vagyok jelenleg.
Igazából csak 3 tanár miatt nem mennék el. Az egyik nagyon jó tanár, csak rengeteget követel, de szerintem ez nem olyan nagy baj. Ilyet lehet nem is találok máshol.
A másik nagyon jó arc, szeretem ahogy tartja az óráit, még úgy is, hogy amúgy az a tantárgy nem érdekel.
A harmadik meg ofőm. Ő azért jó, mert mindent leigazol...xD Meg amúgy is sok a szünet a suliban, hamar hazamegyünk.
Meg bennem van az is, hogy ha már elkezdtem, akkor fejezzem is be. Bár így kevesebb esélyem lesz oda menni, ahová majd akarok a későbbiekben. De azt mondják, hogy a szakképzésé a jövő.
Maradjak vagy próbáljam meg máshol, hátha?
Köszi! CSak így az egyetemre nehezebb lenne bekerülnöm, mivel sok tantárgyat nem tanítanak, helyettük vannak a szakmai tantargyak.
Gimiből meg sima lenne.
A gimnázium nem biztos hogy átvesz téged (persze különbözeti vizsgával ez lehetséges ha a gimi akar téged magának). Top gimikben ne is gondolkodj. Esetleg a gyengébb gimik között szétnézhetsz, de ezek jellemzően nem a jövő szellemi elitjének képzői.
Örülök neki hogy egy sokat követelő tanárt kedvelsz.
Viszont egy tanárt azért kedvelni mert mindent leigazol szerintem gáz. A gimiben a lógást nem fogják csak úgy leigazolni. Szerintem egy gimiben többet kell tanulni mint egy szakgimiben.
Szerintem döntsd el hogy mit akarsz és hajlandò vagy e áldozatokat (tanulni) a céljaid érdekében. Egy szakgimiben tanulás nélkül rengeteg lógással simán lehet valaki hármas négyes tanuló míg egy gimiben ezt nehezebb elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!