Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit keres egy kirúgott 9-es...

Mit keres egy kirúgott 9-es tanuló a szalagavatón ahova eleve be se léphet még ha nem lenne kirúgott akkor se? És a tanárok hol vannak ilyenkor?

Figyelt kérdés

Azt mondja meg nekem valaki hogy egy végzős szalagavatón, ahova csak adott személyek léphetnek be meghívóval (végzősök persze, tanárok persze + a végzősok rokonai szigorúan meghívóval) ott mit keres egy 9-ik osztályos, az iskolából fegyelmi okból hetekkel korábban kirúgott tanuló?

Eleve be se léphetne még ha nem lenne kirúgva akkor se, mert nem végzős nincs meghívója, így be se léphet.

Így meg hogy fegyelmivel kirúgták így meg eleve erősen kérdés hogy ment be egyáltalán az épületbe, lévén a bejáratnál kettő tanár posztol épp azért hogy csak meghívó felmutatással léphessenek be.

És kis iskola itt mindenki tud róla hogy ezt a diákot fegyelmivel kivágták innen volt is balhé körülötte.

És akkor ott vonaglik a kirúgott diák és mindenki elnézi és senkinek szava sincs ehhez?

Eleve hogy ment be? És ha már bement és látják hogy ott van hogyhogy nem szólítják fel hogy takarodjon a retekbe onnan?

Mindenki elnézi és sutyorog hogy hát ez mit keres itt, de senki sincs aki odalépne hozzá vállon ragadná és kivágná mint a szart.

A két tanár az ajtónál meg csak sápítozik hogy „hát bejött most mit csináljunk“.

Anyám -és ezek tanárok!

2019. jan. 14. 16:27
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
A piásüveges kérdésedben még te is egy tanár voltál. Ha telesz_rod az oldalt kamukérdésekkel, akkor legalább fűzd össze a hazugságaidat, hogy olyan legyen mint egy alapítványi iskolás szappanopera. Így teljesen hiteltelen az egész.
2019. jan. 15. 10:13
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azért ideges a kérdező, mert reggel ment volna aláírni a szerződést az új munkahelyén a kétkörös interjú után, de felhívták, hogy mást választottak a helyére.
2019. jan. 15. 10:34
 23/35 A kérdező kommentje:

"A piásüveges kérdésedben még te is egy tanár voltál. "

Idézd be. Lássuk. Hol írtam én ilyet. Idézd be. Lássuk.

2019. jan. 15. 14:52
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

23#

Az eddigi kommentekből ez az egy mondat volt amire reagálni tudtál? Látszik, hogy csak egy ócska troll vagy, aki csak provokálni jön ide.

2019. jan. 15. 18:40
 25/35 A kérdező kommentje:

Továbbra is várom az idézetet ahol én azt írtam tanár vagyok.

Ne mellébezséljünk, idézzük be.

Hol írtam ezt?

Idézetet linket kérek!

2019. jan. 15. 22:45
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Keresd meg te, ha annyira bizonygatni akarsz itt dolgokat. A lényeg az, hogy egy élettelen kis nyomorék vagy, akinek az egyetlen szórakozása, hogy ide írkál kitalált kérdéseket.
2019. jan. 15. 23:09
 27/35 anonim ***** válasza:
Szerintem most akkor valaki álljon fel közülünk, és valaki végre hívja már rá a pszichiátriát erre az emberre, ahelyett, hogy folyton minden kérdése alá beírjuk ugyanazt.
2019. jan. 16. 03:47
 28/35 A kérdező kommentje:

" Szerintem most akkor valaki álljon fel közülünk, és valaki végre hívja már rá a pszichiátriát erre az emberre, "

De miért VALAKI? MI ez a szar hárítás?? Miért valaki? Miért nem TE????

Miért másra mutogatsz??

Valaki álljon már fel.... VALAKI???

és miért valaki? Miért nem TE ??

Neked is csak a pofád jár!!

Épp erről beszéltem eddig. Hogy mindenki csak mutogta a másikra hogy AZ miért nem teszi meg.

AZ. Miért nem TE???

2019. jan. 16. 07:56
 29/35 A kérdező kommentje:

"hogy folyton minden kérdése alá beírjuk ugyanazt."

Ja és kit tart fegyvert a fejéhez bárkinek hogy olvassa /válaszoljon? KI? Én ? Én nem.

Maga dönt úgy . Hát akkor ...nyasgem.

2019. jan. 16. 07:57
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor én felállok és beviszlek a pszichiátriára. Írdd meg, hogy hol laksz, aztán meló után felveszlek és elkocsikázunk a legközelebbi elmegyógyintézetbe. Addig készítsd össze az irataidat, a fogkefédet, pizsamát, és néhány könyvet. Ja és írj egy meghatalmazást, hogy tudjam intézni helyetted a kezeléseddel kapcsolatos ügyeket.
2019. jan. 16. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!