Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan menjek be suliba...

Hogyan menjek be suliba holnap soy gay prank után?

Figyelt kérdés
Koleszba reggel szobatársam megszívatott ilyen homokos dologgal és videora is vette, hogy közeledik, meg hozzámbúj fogdos én meg hagytam magam és nemtudtam hogy ez ilyen videos szívatás lesz hanem azthittem azért csinálja mert kedvel. de megígérte, h letörli a videot meg felejtsük el, poénnak szánta nem akart megbánta, de osztálytársam is, meg legjobb haverom és emiatt nem is mentem ma be suliba, hanem az utcákat járom. azóta már többször is írt, hogy menjek be suliba, mert nem fog kiderülni ez a video,de félek, hogyez is szívatás. holnap már be kell mennem, de félek :SSSS

2019. jan. 14. 10:21
 1/1 anonim ***** válasza:
98%
2. És ha az? Nem állította egy szóval se az ellenkezőjét..És mellesleg egy ilyen országban, ahol ilyen gyökerek az emberek a melegekkel, miért akarna bárki is az lenni?
2019. jan. 14. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!