Igazgatói után mit kapok?
Figyelt kérdés
Most kaptam egy igazgatói figyelmeztetést,most ezután ha valamut csinálok kirugnak vagy kapok még elötte valamit? (8 osztáy)2019. jan. 10. 16:00
1/4 anonim válasza:
Tovább akarod feszíteni a húrt? :D mit csináltál, hogy igazgatóit kaptál?
2/4 A kérdező kommentje:
Hógolyóval írtunk a haverommal tragár szavakat
2019. jan. 10. 16:02
3/4 anonim válasza:
Érdekes a világ - nálunk középsuli 4.-ben, 2010-es év, a szekrényben volt egy rekesz sör, 3 óra alatt 7-en megittuk, így kellett még venni... a tanár félig tudott róla, mert szólt amikor az egyik gyerek kiöntötte.
Nemrég hallottam, hogy ugyan abban a suliban egyik gyereknél találtak fél üveg pálinkát, és egyből kirúgták (mindenféle kérdés nélkül).
De ez a hógolyó nekem túlzásnak tűnik - tényleg ezért kaptad? :)
4/4 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
szóval megkaptad. Szívás. Hát, részben sulifüggő, szerintem egy igazgatói után még nem repülsz, elvileg van nevelőtestületi izé is.
De ne húzd ki a gyufát többször xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!