Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak egy ilyen...

Mit csináljak egy ilyen osztálytárssal, aki okoskodik meg a szája is büdös?

Figyelt kérdés
Jelenleg gimis vagyok, és van egy lány osztálytársam akivel barátok vagyunk. Viszont most már egyre elviselhetetlenebb. Állandóan okoskodik, olyanokhoz is amihez nem is ért. Van hogy ok nélkül leidiótáz, mert hogy akit ő szeret azzal elvileg csúnyábban beszél. Már több osztálytársammal is beszéltem erről, és szerintük is okoskodó. Ráadásként sokszor iszonyat szarszagú a szája, amit egyre nehezebben tolerálok. Legszívesebben megmondanám neki amikor okoskodik, hogy inkább mossa meg a száját, mert iszonyat büdös. Már szabadulnék tőle, de nem tudom hogyan. Ha nem mellé ülök egyből kérdezi, hogy nem ülök-e mellé. Erre nem tudok mit mondani és odaülök. Egyébként segítőkész, csak a természete borzasztó (na meg a szájszaga). Szerintetek hogyan rázzam le? 18/F

2019. jan. 6. 00:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
A gerinctelenségnek több jelét is tapasztalom felőled kérdező.
2019. jan. 6. 00:51
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon jol irjak.

Kedvencem ,,mikor okoskodik majd megmondom, hogx szajszaga van" lol. Hat milyen intelligens ember vagy te. Mert amugy tokre osszefugg a ket dolog es tuti nem az jon le, hogy egy bunko paraszt vagy.

Adsz neki egy ragot, lehet eszreveszi magat, bar amugy nincs kozod hozza, hogy milyen a szajszaga. Megmondod neki, o megharagszik, elszegyenli magat, te buszke vagy magadra. Igy tobbet tuti nem beszel majd veled. Ha masok elott csinalod az egeszet, az azert jo, mert igy ok se fognak veled beszelni, mert latjak, hogy taho vagy. Igy tobbe senki se fog neked okoskodni.

Az meg, hogy az ofonek szolsz, egy nagyon toketlen dolog valoban. Ilyen emberek is eleg utalatosak, nem csak azok, akik okoskodnak. Szoval vagom, miert vagytok haverok.

2019. jan. 6. 00:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy 18 éves fiú panaszkodik az osztályfőnökének, mert a lány osztálytársa okoskodik és büdös a szája.. ne haragudj, de ez nevetséges XD
2019. jan. 6. 12:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló gond keseríti életem, nekem a munkatársam, ő buta, és a lába büdös.

Szólnék a főnöknek, de kirúgna, mert az ő lába is büdi.

2019. jan. 6. 13:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha már beszéltélt erről vele és így is csinálja; ignoráld. Nézd levegőnek. Ha beszélni kezd, tégy úgy, mintha nem hallanád, a mondandója közepén kezdj máshoz beszélni.

Esetleg olyat is csinálhatsz, hogy beszél és odaszólsz egy társadnak, hogy "Várj, átülök oda, mert itt most, hogy xy elkezdett beszélni nagyon büdös lett a szájszagától. "

2019. jún. 23. 17:33
 16/18 Nagy.bettike21 ***** válasza:
100%
Hallod mondd mar meg face to face h budos a szaja xdd
2019. júl. 1. 23:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
kerüld el
2019. júl. 20. 08:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem érettségiztetek még le?
2019. nov. 19. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!