Öfőmet huztam, kéne segíteni, mit adjak?
Figyelt kérdés
öfőmet húztam, magyar olasz szakos tanár, mit lehet neki adni? könyvet? ha könyvet akkor milyen könyvet érdemes ami megtalálható itt Magyarországon a boltban?2018. dec. 14. 20:55
13/17 A kérdező kommentje:
férfi 45 éves borostás
2018. dec. 15. 15:09
14/17 anonim válasza:
Nemzetközi ételeknél egy üveg olasz olíva olajat, minőségit, kb. 2000 Ft, borosüvegnek való díszzacskóba. Esetleg mellé még valami apróságot.
15/17 anonim válasza:
"45 éves férfi"
Akkor pláne bort vegyél, ne valami angyalkás bögrét...
16/17 anonim válasza:
Tanári naptárt 2019/20-ra, ha találsz. Az tuti jól jön.
17/17 anonim válasza:
Én tanár vagyok, és nem örülnék tanári naptárnak, mert mostanra már saját rendszerem van arra, hogy hogyan vezessem a saját jegyzetfüzetemet, egy előre gyártott naptár meg nem olyan, túl kevés benne a hely. (Nekem minden napra kell egy dupla oldal, hogy minden fontos dolog átláthatóan elférjen benne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!