Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezt hogyan kellett volna kezelni?

Ezt hogyan kellett volna kezelni?

Figyelt kérdés

Már eltelt azóta 1,5év.

Vizsga volt, kettő tanár volt bent a terembe, egyik csak figyelt, másiknak kellett beszámolni a kihúzott anyagból. Mikor elkezdtem róla beszélni, az a tanár aki csak figyelt, elkezdett röhögni, végül a röhögés odáig ment el, hogy már a fejét kocogtatta az asztalba. Akik meg a hátam mögött ültek, ők pedig elkezdtek kuncogni az egészen. Hülyeséget nem mondtam, mert az órán leírt anyagot mondtam vissza.

Utána a rég elfeledett szorongásaim visszatértek, és nehezebben mentek a szóbeli beszámolók. Érettségim kettes lett matek és infó kivételével. Nem merek javítani, meg tovább se mentem tanulni, azaz egy OKJ-s sulit elkezdtem, csak félbe hagytam ez és más problémák miatt.

2018. dec. 13. 05:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez elég nagy bunkóság volt a tanártól, még akkor is, ha csak a neten olvasott valami vicceset. Ha a szüleid komolyabban utánajárnak a dolognak, ezért simán kaphatott volna fegyelmit is.

Azon ne gondolkozz, hogy mit kellett volna tenned, az ilyen jellegű agyalásba lehet beleőrülni. A múltat nem tudod megváltoztatni, el kell fogadnod és az előtted álló feladatokra kell koncentrálni.

2018. dec. 13. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!