Gáz, ha 21 évesen, egy felelsegesen elvégzett OKJ után 5 ÉVES osztatlan szakra akarok jelentkezni? Tehát 26 évesen végeznék vele, ha nem csúszok.
Ja és osztatlan államtudományira mennék.
De eléggé szégyenlem hogy már 21 vagyok,már dolgozno. Kéne lassan főállásban,erre most akarok 5 éves szakra menni
26 éves vagyok és májusban érettségizem újra, hogy szeptemberben kezdhessek fősülin... addigra betöltöm a 27-et. :)
A tanulást sose szégyeld..
Ilyennel ne foglalkozz..
Ráèrsz mèg a munkával.
Viszont ha elmèsz dolgozni meg nem fogsz úgysem visszaülni utánna az iskolapadba.
Èn 30èvesen találtam először normális munkahelyt. Előtte csak az időmet pazaroltam a rossz kubik meg gyári munkákra.
Pènzem se nagyon volt el is fáradtam ès nem jutottam egyről a kettőre.
Inkább most vègezd el amit akarsz mert mèg benne vagy. Ha dolgozol utánna elfelejted azt a tudást amit megtanultál az iskolában ,mert javarèszt nem fogod használni. Azután pedig csak telnek az èvek es nem lesz türelmed időd meg elèg tudásod ahhoz hogy újra nekikezdj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!