Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan koptassam le ezt a...

Hogyan koptassam le ezt a kretén csajt?

Figyelt kérdés
Komolyan nem szoktam ezt a jelzőt használni senkire de ez a lány teljesen kikészít!!! Úgy kezdődött a dolog, hogy közel lakunk egymáshoz. Még év eleje felé elvállaltam hogy viszem neki a házit mert beteg volt és még nem tudtam hogy ő kicsoda igazándiból. Azután kaptam tőle pár kedves szót hogy milyen jó vagyok hozzá hogy segítek neki. Az jól esett, de nem tudtam hogy kellene már ebből sejtenem valami bajt pedig kellett volna de most már ezvan. Onnantól kezdve nem lehetett levakarni mert jön utánam mindenhová mint egy kib*szott pincsi. Amúgy vannak barátnőim akikkel jól megtaláltuk a közös hangot év eleje óta és szeretek velük lenni, beszélgetni, vagy suli után elmenni erre-arra. Ő meg mindig lógna rajtunk, de én nem akarom!! Vele nem találtam közös pontot, nem akartam összebarátkozni vele, csak segíteni akartam amíg beteg volt. Ha kimegyünk az udvarra a padhoz jön utánunk, ha visszamegyünk, jön. Ha a büfébe megyünk, megint ott van és mindig meg akar hívni engem valamire. Mintha leszbi lenne vagy nemtom. Ha a fülébe jut hogy találkozom suli után a barátnőimmel ott pattog hogy jönni akar. Kértem már kedvesen hogy hagyjon békén de nem vette a lapot ezért a héten durván kértem ő meg elbőgte magát. Hogy azt hitte barátnők vagyunk, hogy én milyen aljas vagyok hogy ezt elhitettem vele. Nem hitettem el vele!!!! Minden pillanatban azon voltam, hogy megértse nem vagyunk barátnők! Most én vagyok a szemét liba, aki kiközösítette őt, mert ugye bőgött és oda mentek a felsőbb évesek vigasztalni. Hallottuk messziről ahogy mondják neki hogy "meg sem érdemel téged, meg b*dös p*csa, egyebek..." Az osztályfőnökire is szipogva jött be, naná hogy rögtön ez lett a téma. Fél óra azzal ment el hogy miért nem barátkozunk vele és nekem iszonyat kellemetlen volt hogy mindenki előtt meg kell indokolnom hogy valakivel nem akarok barátkozni. Senkitől sincs elvárva hogy indokolja meg hogy miért nem beszélget valakivel a 30 ember közül, egyedül én lettem kiállítva! Szerintem ez nagyon is magánügyem és el is mondtam a tanárnak hogy nem akarom az osztállyal megosztani, utána meg azon vitatkoztunk hogy magánügy nem magánügy. De most komolyan miért csak az én kötelességem vele barátkozni miért nem kérik ezt mástól is?
2018. dec. 2. 23:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Valóban nem fair, hpgy csak azért, mert közel éltek egymáshpz, neked kellene gondját viselned. Az ofő pláne nem oldotta meg a helyzetet.

Min a harmincótokat le kellene ültetni és oktatni az introvertált/extrovertált személyiségtípusokról, ha sikerült felfogni, akkor jöhet az iskolai zaklatás Remélem, legközelebb sikerül meghalnod :) most megy, láttam, rahadt jó), szexuális, fizikai, pszichológiai felkészítés, utóbbi külön kiemelve a leedhetséges mentális betegségeket. Akkor ez a kérdés se született volna meg. Szényen az oktatásra.

2018. dec. 3. 02:44
 12/13 anonim ***** válasza:
47%
Én sajnálom szegény csajt, mert megértem milyen egyedül lenni. Én rohadtul örülnék ha valami csoda folytán lenne barátnőm, az olyan lenne mint amit leírtál. Szerintem aranyos. Amúgy 17f, márhogy ne nézzetek egy pedonak :D
2018. dec. 3. 03:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Egy olyan pontom megértelek, hogy nem vonzó, amikor valaki önmagától léptet egy "kapcsolatot" felsőbb szintre - vagyis egy ismerős már barátként tekint Rád, holott nem adtál jelet, hogy Te is szívesen mélyítenéd a kapcsolatot.

"Mintha leszbi lenne vagy nemtom" - itt had emeljem ki, hogy attól, hogy valaki próbál kedveskedni és mélyíteni ezzel a kapcsolatot, nem leszbi.

A lánynak észre kellett volna vennie, hogy p a felesleges kerék, mert konkrétan lehet látni, ha emberek nem igénylik a társaságunkat.

Amit el tudok képzelni, hogy ő látta, hogy azért mehet veletek erre meg arra, pár kedvesebb visszautasítás mellett is. Lehet ő poénnak vette őket.

Itt ami még történt, hogy nem volt egy komolyabb "figyelmeztetés" - néha finoman utalgatva lett, meg a viselkedésedben elutasító voltálk vele (amiket félreértett) majd jött a másik véglet, ahol nagyon durván, kiabálva szerelted le.

Abba is próbálj belegondolni, hogy azok, akik a finom jeleket nem értik vagy ignorálják magányosak, elkereseredettek lehetnek és kicsi az önbizalmuk, tehát ha megalázzák őket, hevesebben élik meg tragédiaként, mert nem képesek a másikra haragudni, hanem magukat ostorozzák, bennük törik el valami. A lány reakciójából (hangos sírás, összeomlás) erre következtetek.

Neked nem kötelességed vele eztán barátkozni; itt egy magányos lányról van szó, aki nagyon szeretett volna barátkozni és ettől nem vette a finom utalásokat, hogy nem vágyjátok a társaságát, aztán pedig hirteléen ki lett rántva az "álomvilágból" durvább módszerrel-

Kérdező vagy te egymagad, vagy a barátnőiddel hívjátok félre a lányt és finoman mondjátok el, hogy ti egy hétköznapi osztálytársként és nem barátnőként gondoltok rá és, hogy egy emberbe nem lehet beleerősakolni érzelmeket a másik iránt, hogy meg kell értenie, hogy attól, hogy ő vágyik egy mélyebb kapcsolatra, Ti Nektek nem kötelességetek viszonozni. Hogy Próbáljon meg mások felé nyitni. BVégezetül pedig kérj bocsánatot, hogy azért nem üvöltve kellett volna lehordanod őt.

Ha ezek után azt látjátok, hogy megint mindenhova követ, akkor osztályfőnökkel leülhettek és neki is elmondhatjátok, hogy értitek, hogy magányos és barátokat szeretne, de egy barátságnak úgy kell kialakulni, ha mindkét fél szívesen mélyíti folyamatosan a kapcsolatot és nem csak az egyik fél vágyik erre még a másik félnek a társa modora, jelleme nem szimptaikus.

2018. dec. 3. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!