Gáz ha 21 évesen akarok alapszakra felvételizni? (Olyanra, ami nem is fizet jól)
BA szak mindkettő.És ez egy FOSZK ahova járok.
Ha ezt befejezem és utána jelentkezek az álomszakra,akkor mégegy évem elmegy és 22 évesen megyek 21 helyett
Gazdálkodás és menedzsment FOSZK-ra járok jelenleg.
Biztonsági alapszakraszakra akarok menni vagy közigazgatásszervező alapszakra.De inkább az elöbbire
Én 1 év nyelvszakról mentem át nemzetközi gazdálkodásra... 1 évet voltam azon is, most meg orvosira készülök ezerrel.
Nem mintha büszke lennék erre, sőt, csak szemléltetni akartam, hogy nem vagy egyedül, hogy nem tudod mit akarsz az élettől. Én is 21 vagyok, 22 leszek, mire elkezdhetem. Én is nagyon hezitáltam, hogy mit tegyek. Családi, baráti támogatásokat kezdetben egyáltalán nem kaptam, ami 2 befejezetlen szak után érthető is, és persze én sem voltam büszke magamra. A kérdés, amit ilyenkor nagyon át kell rágni, az az, hogy "tényleg akarod?", "van esély arra, hogy azt a szakot is otthagyod majd?". Alapos megfontolás után vágj bele csak most már. Az én esetemben az említett szakok sosem érdekeltek különösebben. Bánom, hogy jelentkeztem rájuk, inkább elmentem volna dolgozni, míg rájövök, mi érdekel igazán. Az eltelt éveket is bánom, de többen vannak, mint gondolnánk, akiknek 18 évesen még fogalmuk sincs, mit akarnak kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!