Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nektek szoktak előre köszönni...

Nektek szoktak előre köszönni a tanárok? Mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés

2018. nov. 19. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Az én iskolamban nem gyakori. Sőt, ha Én köszönök először, sokszor megesik, hogy nem köszönnek vissza...
2018. nov. 19. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Nálam gyakori volt középiskolában, a matek a töri és az angol tanárommal nagyon jól kijöttem szóval gyakori volt hogy ők köszöntek előbb.
2018. nov. 19. 17:41
 3/7 A kérdező kommentje:
És ha egy tanár előre köszön tanuló(k)nak annak lehet valami oka?
2018. nov. 19. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek megszokás és van olyan is aki csak azoknak köszön előre akikkel jobban kijön, gondolom.
2018. nov. 19. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

Középiskolában az összes elvárta az előre köszönést.

Egyetemen van aki előre köszön. Van amelyik ilyen kis cuki mindenkivel, örömmel beszélget is az emberekkel pár szót ha van rá ideje.

Az egyikről meg tudom, hogy csíp. Érdeklődtem a tárgya iránt, jól teljesítettem, aktív voltam az órákon.

Témavezetőm hol így, hol úgy. Vele attól függ ki veszi észre hamarabb a másikat.

2018. nov. 19. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Vagy simán jófej (és udvarias); vagy így akarja felhívni a figyelmet arra, hogy (ismerősök között) illik köszönni a másiknak.
2018. nov. 19. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Fiatalabbaknak illik előre köszönni. Am nálunk anno volt egy tanár, aki sosem köszönt vissza senkinek, csak annak, aki keményen dolgozott az óráján; de neki előre köszönt. Nekem pár hónap után elkezdett köszönni - tátottam a számat.
2018. nov. 19. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!