Mi olyan vonzó egy tanár-diák viszonyban?
Mondjuk kezdjük ott, hogy felnőtt emberekről van szó, azaz egyetemen vagy esetleg szakközépben érettségi után...
Azt elismerem én is, hogy valamiért izgató ilyenbe belegondolni, de azok, akik a tettek mezejére is lépnek, azoknak hogy van bátorságuk az ilyenhez? Nem félnek attól, hogy a tanár visszaél a hatalmával vagy, hogy lebuknak és akkor óriási bajba kerülnek? Ennyire nagy úr nem lehet a vágy.
21/L
Oktatói oldalról, viszonylag fiatal vagyok, egyetemen tanítok.
Tanszéken sem ismeretlen jelenség, valakinek diákja volt az aktuális több éves barátnője. Nincs is megtiltva, nálunk annyi van, hogy szólni kell a főnöknek, illetve őt más vizsgáztatja, de egyébként hajrá.
Velem is előfordult már 1-2 alkalommal, hogy a diák egyértelműen többet érez, érzett irántam a kelleténél.
Az aktuálissal nem nagyon tudok mit kezdeni, mert ő nekem is tetszik, így habár nem akartam ilyet csinálni kapcsolat lesz valószínűleg belőlel.
Hogy mi lehet a vonzó bennünk? Szerintem hasonló mint a zenekarok tagjaiban. Ki merünk állni rengeteg ember elé, és beszélni, előadni mit is tudunk. Erre az emberek nagyrésze nem képes, felnéz az ilyenre.
Emellé társul, hogy a zenekar tagjaival ellentétben mi nagyobb eséllyel vagyunk értelmesek(hehe).
Plusz valamennyi hatalmunk is van főleg a diákkal szemben. Ez is imponáló egyes nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!