Mi volt a legdúrvább, szívatósabb vagy megalázóbb feladatotok gólyatáborban?
Nálunk a gólyatábor lényege az volt, hogy erősítség a csapatszellemet és ne vegyék el a kedvünket. Voltak durva piálós feladatok. Pl. 4 csapat volt:3 egy nagy rajzolt pályán 4 ,,versenyautó" négykézláb futott. Minden kör után tankolni kellett. Gumicső és tölcsér segítségével a boxnak kijelölt helyen 4 dl fröccsel feltankolták az ,,autót" majd felemelték és a lábáról a cipőt átadták a kezére. Ez volt a kerékcsere. Ezután futott tovább. Aki hamarabb megtette az 5 kört az a csapat nyert. Mindenki telehányta a pályát. Aztán persze tapicskolhattak abban.
Ugyanakkor! Minden feladat előtt a seniorjaink elmondták, hogy nem kötelező senkinek semmi. Mindenki önként vállalt mindent. A durva feladatokat én kihagytam. Cserébe vittem a kreatív, kevés piás feladatokat.
Ha valahol az embertelen feladatokat kötelezően kényszerítik rád, onnan szerintem menekülj.
Így, ahogy a 13-as mondja. Mindig első, amit elmondanak, hogy "Semmi sem kötelező."
Ami talán nálunk a "legdurvább" volt az az volt, mikor a csapatnak le kellett vetkőznie. De este volt és ott is elmondták, hogy csak annyi ruhát kell elvenni, amennyit akarunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!