Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lányok! Ti bannatok, ha...

Lányok! Ti bannatok, ha szalagavatón nem keringoznetek?

Figyelt kérdés
A mi iskolánkban sajnos nincs ilyen és én nagyon bánom, nagyon szerettem volna keringozni, olyan szép nagy ruhában lenni. Elég csalódott vagyok emiatt. Csak ugrabugralos tánc lesz, ahogy ismerem az osztályt, az is inkább égő lesz, mint élvezetes.
2018. nov. 8. 02:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Máshoz pedig nem akarok odapofatlankodni az iskolájába"

Látod, itt is írta valaki, hogy náluk túl kevés volt a fiú, azért nem táncolt. Ha találnál olyan fiúiskolát az ismerősi körben, ahol viszont lányból van túl kevés, akkor egyáltalán nem odapofátlankodás lenne: direkt segítséget jelentenél valakinek, aki szívesen keringőzne, csak nincs neki kivel.

2018. nov. 8. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Igazából ez nem jelenti azt, hogy többé nem lesz rá lehetőséged keringőzni. Csak nem szalagavatón, ennyi.
2018. nov. 13. 18:51
 13/14 anonim ***** válasza:
De szalagavató csak egyszer van...
2018. nov. 13. 21:03
 14/14 anonim válasza:

Ott se voltam a saját szalagavatómon, nem bánok semmit azóta se.

10 éve volt.

2019. jan. 16. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!