Nagyon rosszul sikerült a nyelvvizsgám. Hogy mondjam meg a tanáromnak?
Igaz csak fél éve kezdtem újra a nyelvet (szinte a nulláról) de a gyakorló feladatlapjaim nagyon jól sikerültek mindig. A tanáromnak nem is volt kérdés hogy vizsgázni engedjen. Viszont már ott a vizsgán éreztem, hogy nagyon elszúrtam az egészet. Nagyon izgultam, folyton az órát figyeltem ott. A végén az időből is kifutottam. Gyakorlásnál is időre csináltam mindig, és sosem történt velem ilyen, így nagyon bántott. Viszont ennyire rossz eredményre nem számítottam. Jóval a minimum alatt lett. Szerintem ìgy nincsen értelme folytatni az egészet, ugrott a diplomám. Kérdésem az lenne,hogy a tanáromnak hogy mondjam ezt meg?
(Normális válaszokat légyszi, ìgy is sírok,bár tudom magamnak köszönhetem.)
Itt egy nyelvtanár :)
Milyen vizsgán voltál, kérdező? Lehet, nem jó típust választottatok neked. Ha pl. valaki nem fordít jól, azt nem küldöm Origóra, ellenben ha sokat játszik videojátékokkal meg néz angol filmeket (igen, én angolos vagyok, de németből is van egy középfokúm, amit felnőtt fejjel tettem le), és inkább összeszedte a tudást, azt el merem küldeni egy Dexamre, ahol nincs szótárhasználat pl. Tehát embere válogatja, melyikre küldeném. És feleslegesen nem csináltatnék a diákkal nehéz nyelvvizsgát, mint a TELC vagy az ECL.
Szóval milyenen voltál?
Amúgy meg szerintem legyél őszinte a tanároddal. Mondd el neki, hogy kifutottál az időből és elizgultad. Nem fog haragudni. Én nem haragudnék a saját diákjaimra.
"Igaz csak fél éve kezdtem újra a nyelvet (szinte a nulláról)"
Tehát szinte a NULLÁRÓL kezdte a kérdező és fél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!