Hogyan kérjem meg a tanárt, hogy legyen a témavezetőm a szakdolgozatom megirásánál? SOS lent
Első évben tanitott minket, fiatalabb nő, már akkor mondta, hogy tegezzük nyugodtan. Azóta nemigen találkoztam vele, most pedig megszeretném kérni, hogy segitsen a dolgozat megirásában. Irásban tudom felkeresni.
Bizonytalan vagyok, jó benyomást akarok tenni és minél illedelmesebb szeretnék lenni. Ha akkor tegeztük, most is tegezve szólitsam meg? Mit tanácsoltok?
Ha tegeződtetek, akkor most is tegezheted.
Szólíthatod "Kedves Tanárnő"-nek is, úgy nagyon udvarias, de a keresztneve is jó. Az első pár mondatban említsd, hol/mire tanított mert azóta sok diákja lehetett. Jól mutat, ha leírod, milyen hasznos volt számodra a tantárgya. Utána térj rá, milyen szakdolgozati témát szeretnél választani, anihez úgy gondolod, hogy ő tudna segíteni téged.
Valami udvarias elköszönés, tegező viszony esetén a keresztneved elég. A fejlécből úgyis látja a teljes nevedet.
Alatta írd oda, milyen szak, milyen évfolyamon vagy éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!