Van olyan, aki azért nem ment egyetemre, mert nem akart kollégista lenni?
Úgy érted hogy egy adott egyetemre végül nem mentél el mert különben koleszba kellett volna költöznöd?
Mert nem minden egyetemhez kell koli. Én ahova jártam, nem kellett koli - és nem is a városomban volt.
Vannak távoktatási egyetemek, bár nem tudom, ezek hogyan működnek, általában külföldiek, budapesti központtal. Illetve néhány városban (Szolnok, Miskolc, Eger) jó áron lehet találni szobákat, 30k rezsivel, (nem teljes albérletet) így nem feltétlenül vagy teljesen egyedül, de csak van egy kis saját részed.
De saját tapasztalatból írom, ha nem teszel ellene az egész rosszabbodni fog. Én is sokáig voltam szociofób, depressziós, máig nem vagyok egy nagy szociális kreálmány, mégis kolis vagyok. Muszáj szokni, munkakörben, az élet más terein, (sajnos) mindig lesznek emberke körülötted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!