Be tudja bizonyítani az ellenkezőjét?
Egy tanár ordenáré stílusban beszélt velem, majd megfogta a csuklóm és magához rántotta. Az osztálynak háttal álltam, tehát azt nem lehetett látni, hogy mit csinált, csak azt, hogy hozzámért. Az egész osztály tudja tanúsítani, hogy hogyan beszélt velem + hogy hozzámért. Óra után azt mondtam a többieknek, hogy megszorította a csuklóm. Nem szeretek hazudni, de most a cél szentesíti az eszközt, el kell távolítani innen ezt a "tanárt", mert különben ki fog csinálni.
Az osztályfőnökkel holnap beszélek erről, szeret, mint diákot, és velem mindig kedvesen, normálisan viselkedett, neki is el tudom adni a történetet. Néhány könnycsepp és máris hihetőbb a történetem. Szüleimnek nagy kapcsolatrendszere van, ha más nem, azzal is el tudom érni, amit akarok.
A kérdésem az lenne, hogy a tanár be tudja-e bizonyítani, hogy nem szorította meg a kezem, ha ellene van az egész osztály, az osztályfőnök, a szüleim és legfőképpen én?
Ba izomból megszorítja annak nyoma marad.
Marajd a valóságnál, rosszabbul hangzik hogy megrángatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!