Mit tegyek, ha nem ismer meg?
Figyelt kérdés
Az egyetemen van egy fiú, akivel kiskoromban sokat voltunk együtt, de már vagy 10 éve nem láttam. Félek megszólítani, mert párszor már elmentünk egymás mellett és nem ismert meg (én is csak ma realizáltam, hogy ő az, akire gondoltam). Mit tegyek, ha nem fog rám emlékezni? Kínos lesz?2018. szept. 11. 20:30
1/4 anonim válasza:
Baromi egyszerű:
-Szia, nem te vagy a Kalmár Pista, aki Óbudán lakott és Tyüttyösmenti Általánosba járt 2000ben?
Válasz1
-Dede, miért te ki vagy?
TE: -Hát tudod, a Csócsay Juli, mindig nekem mutogattad a kisautóidat
VÁLASZ2,
-Nem, nem én avgyok.
Te: Bocsi, csak hasonlítottál valakire.
Probléma megoldva
2/4 anonim válasza:
De, fog. Lefogadom, hogy emlékszik, csak ő is lapít ugyanazért, amiért te is. Ennyire nem lehet hülye, ha egyetemre jár, nyugi. :D
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan kérdezd meg, hogy ő-e az :D
Nem fogja leharapni a fejed :)
Legfeljebb nevettek egy jót, nem ciki ez :)
Én is kérdeztem már ilyet, és engem is kérdeztek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!