Reggeli rutin? Sziasztok, nektek mi a reggeli rutinotok? Hánykor keltek? Hányra kell suliba mennetek? Miben mentek? Szerettek suliba járni? És mit csináltok ha suliután hazajöttök? Mi az délutáni/esti rutinotok?
Ez így talán fura, de én csak 7.10- kor szoktam kelni, közel lakom a sulihoz, és 8- ra kell beérni. Plusz nem sminkelek, a ruhám előre el van készítve, reggelizni meg nem szoktam leülni, csak futtában bekapok valamit, úgyhogy a fogmosás + hajcsinálás + öltözködés együttesen olyna max 20 perc, és megyek suliba.
Amúgy igen, szeretek suliba járni. (Ha nincs dolgozat és felelés... Amennyiben az van, nem olyan jó buli, de addig egész elviselhető.)
Suli után ebédelek, aztán tanulok (már amikor... Nem tanulok sokat, lusta vagyok, de jó fejem van, így is kitűnő vagyok, ez nagy szerencsém), utána meg szórakozok valahogyan, elvagyok magamnak, olvasok, netezek, anyukámmal meg a húgommal vagyok. Esetleg suli után közvetlenül a barátnőimmel megyek valahova, akkor ennyi beleékelődik a programomba.
Este kábé ugyanaz, mint délután, esetleg filmezünk a családdal. Néha anyával elmegyünk futni, apával biciklizni, edzek egy kicsit otthon, ilyesmi.
Fürdöni kábé nyolc körül szokom, aludni tíz-tizenegy körül járok. (Néha fent maradok éjfélig és filmezek, de css. :D Amúgy elég nekem a 7 óra alvás, annyinál nem szoktam fáradt lenni, tehát max. éjfélig még fent maradhatok, de tizenegy körül elég ideális aludni mennem.)
Semmi extra, de kábé ez a "rutinom".
És igen, nyugodtan írd le te is!
Szóval kérte a 11 - es válaszoló hogy irjam le a rutinomtat :) noss szivesen leirom.
Reggel általában 7-kor kelek esetleg 7 :10-kor,nem mindig de általában kezdek egy könnyü jógával és meditációval, majd megiszom egy pohár vizet vagy teát.
Ezekután felöltözöm és elmegyek a wc-be^^ majd kezet mosok 2 -szer is majd arcot , néha megeszem reggel pár falatot de csak néha , fogatmosok , megcsinálom a hajamat (általában lófarokba van kötve) majd egy kis szempillaspirál , ajakápoló és elindulok suliba ( 7 óra 50 percre szoktam átlagosan beérni de van amikor hamarabb ugy 7 :40 környékén ) az iskolába nem szoktam szoknyát felvenni igy marad az elasztik vagy farmer egy póló egy fekete felső és egy farmercipő.
A suli jó , de ha azt mondanák lehet egy év szünidőm akkor inkább a szünidőt választanám :D jól tanulok egyépként .
Suliután ha haza jövök egyből "rámtámadnak" a kiskutyáim igy simogatom őket és a macskámat (márha itthon találom őt) kezet mosok , elmegyek a wc-be és eszek a konyhában,közbe anyummal beszélgetek :)^^<3 bemegyek a szobámba és nalót irok (leirom mi történt az nap sb. bár már kellene venni egy újat mert ez hamarosan betellik ) majd pnteresten inspirálódok , zenét halgatok és hintázok utána mikor mit csinálok de ezeket szoktam : elősször is átöltözöm egy itthoni ruhámba :) , olvasok, tv-zek (ritkán) nyelvet tanulok , gyakorizom, metin2 őt játszom és lolt (igen ezeket <3) majd olvasgatok kitalált vagy igaz sztorykat és wordpadba án is irok storyt , időbeosztást stb amihez csak kedvem van, ápolom magam (testápoló, arcmaszk, körömápoló, maszázss ) aztán tanulok , bepakolok a következő napra és fogatmosok eszek (mikor mit) és este lefekvés előtt valamikor kimegyek csillagokat nézni a hintámból ) majd még valamikor bekapcsolom a kedvenc sorozatom a neve : REIGN és alszok olyan éjfél körül, vagy 9-10-10 körül mindig máskor :)^^^itt a vége fuss el véle ^^
Én:
6:00-kor kelek
6:25-ig az ágyban ebredezek (avagy lustálkodom és győzködöm magam, hogy miért kéne elmenni a suliba)
6:30 bepakolom a táskám, az ebédem és az edző cuccom
6:35 felöltözök (póló+farmer)
6:40 reggeli
6:50 fogmosás+fésülködés+wc
7:00 elindulok
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!