Mit tegyek, ha zaklat az egyik osztálytársam? 16/L
Röviden annyi a történet, hogy nagyon jóba voltam egy lánnyal az osztályból, de összevesztem vele, sokszor kibeszélt és átvert (bővebben nem fejteném ki, túl személyes). Eleinte írkált nekem, majd letiltottam minden közösségi oldalról, de így is mindig mondják a többiek, hogy rólam kérdezget, üzenget, illetve telefonon is próbált már hívni.
Hamarosan suli és nem tudom hogyan kerüljem el. Világosan megmondtam neki, hogy hagyjon békén.
Vedd semmibe.
Ne törődj vele nézd levegőnek. És várd hogy megunjon
1(. Beszélj a lánnyal és határozottan kérd meg, hogy hagyjon neked békét, különben bíróságra adod zaklatásért!
2). Ha nem használ - kérd meg az osztályfőnököt, hogy beszéljen erről a lánnyal.
3). Gondolom ez a kettő hatni fog. Ha mégsem, pereld be és kérj erkölcsi kártérítést, valamint anyagit is (ügyvédi költség, perköltség stb.). Fogadj ügyvédet. Erre a 3. lépésre bizonyára nem kerül sor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!