Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek megnézte?

Szerintetek megnézte?

Figyelt kérdés
Év végén nem találtam a rajzmappámat és ugyanolyan volt, mint egy másik. Vajon valaki hazavitte és rájött hogy nem az övé? ÉS, ami a legfontosabb: megnézte a rajzaimat? Egy csomó hülye anime rajz is volt benne meg a barátnőm kiszemeltjéről is poénból rajzoltam. És ha azt megtalálják? Teljesen beégek... A kérdés: MIT TEGYEK?

2018. aug. 17. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Nőjj fel
2018. aug. 17. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tuti hogy megnezte, de attol fugg milyeb ember az illeto, hogy terjeszti-e vagy sem.
2018. aug. 17. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Komolyodj meg
2018. aug. 17. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Megnézi, nevet rajta egyet és ennyi. Túlreagalod
2018. aug. 17. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Aki az anime rajzokat lehulyezi (kulonosen a sajat rajzait), az megerdemli, hogy beegjen. En buszken vallalom, hogy tudok mesefigurakat rajzolni, meg 3D rajzokat... Sajnos realisztikusat nem tudok. Te meg f***oskodsz itt.
2018. aug. 17. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Két hét múlva kezdődik a suli, akkor kiderül, ki vitte el és megnézte-e? Addig nem kell beégned.
2018. aug. 17. 14:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem az animét hülyéztem le,hanem az én rajzomat mert az nagyon pocsék lett ;). Mindenesetre remélem nem vitte el senki és csak elkeveredett...Ha nem így van akkor beégekmajd max kitalálok valamit. Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
2018. aug. 17. 14:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagy ügy,ne aggódj emiatt. Majd az év első rajzóráján megkérdezed, hogy ki vitte el és visszakapod.Szerintem, aki elvitte nem kezdett benne turkálni, már az első rajzból is tudhatta, hogy rosszat vitt haza.
2018. aug. 18. 19:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát, csak az a helyzet hogy az egész iskola ott tartja a mappáit, nyilván osztályonként, de ugye szakkörön elővettem visszaraktam, és utána nem volt ott 2 nappal később.Mindegy, ha nem lesz meg, hát nem lesz meg vettem egy új mappát :S
2018. aug. 18. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!