Segítség. Nem bírom ezt tovább. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A suliban van egy lány aki mindig is cukkol. Amikor a tudtára jutott, hogy szeretek hallgatni Metallicát, Sklipnotot, Ac/dc-t stb... akkor lett egy olyan szintugrás, ami kibírhatatlan lett. Most,hogy nemsokára sulikezdés van, valahogyan véget kéne ennek vetni. Én inkább az a visszahúzódott típus vagyok, ezért nem is szeretnék veszekedés e bonyolódni. Vagy változtassanak meg az öltözködési stílusom metalheadesre és rockeresre..Nem tudom, hogy mit csináljak, ezért a segítségeteket kérem. A válaszokat előre is köszönöm.2018. júl. 26. 17:02
2/9 anonim válasza:
Hat ez csak ugy erhet veget ha vissza kerdezel hogy miert te mit hallgatsz ratyi biebert... ez legalabb minosegi zene... nem ertem miert cukkol lehet tetszel inkabb neki.. mert a zened nem gaz..
3/9 anonim válasza:
Ez a làny tulajdinkèppen elèrte amit akart.
Fèlsz tőle.
Màr most előre fèlsz mi lesz ha kezdődik a suli.
Ne gyàvulj be!
Tegyèl rà.
Tegyèl a vèlemènyère.
Az ilyen embernek is van gyenge pontja.
Derítsd ki ès szekàld azzal,gyalàzd meg nindenki előtt.
Ez nem az ő szintjère való lecsúszàz hanem taktika.
4/9 anonim válasza:
Szerintem meg magasról tegyél rá. Nálam anno a gimiben ez vált be. Mikor beszólogattak, általában nem reagáltam max lekicsinylően végignéztem rajta vagy visszakérdeztem, hogy "úgy nézek ki mint, akit érdekel a véleményed" vagy "ha ennél értelmesebbet nem tudsz mondani, szerintem ne is erőltesd" és ott hagytam őket. Nem lettem ezek után se egy barátkozós, népszerű lány, de legalább békén hagytak. Mondjuk nekem meg volt sulin kívül a baráti köröm így nem nagyon érdekelt odabenn mi van. :D Régi szép idők
5/9 anonim válasza:
Tojd le a fejét. Ha látja, hogy nem tud vele semmilyen hatást elérni, majdcsak abbahagyja. Tök dedós dolog ez, amit csinál, hogy így rád van szállva. Mégha tetszel neki, akkor sem ez a módja annak, hogy kifejezze. Lehet, hogy egónövelésre akar használni téged, hogy élvezi, hogy téged taposhat. Hagyjad, ne foglalkozz vele. Meg valaki olyat is mondott, hogy egy szituáció addig zavar, amíg te energiát adsz neki, amíg te odafordítod a figyelmedet. Bocsáss meg neki is, magadnak is, hogy eddig ezt hagytad; sőt, felejtsd el őt, töröld ki őt gondolataid közül, nem létezik, azt kész. Szóval mintha ott se lenne; vedd semmibe, mondd azt magadnak, hogy nem létezik,a zt kész.
6/9 anonim válasza:
Nagyon egyszerű! Vegyél egy pár tábla nagyon finom csokit a boltban, kockázd fel és szünetben mindenkit kínálj körbe (még a tanárnak is adj, ha bejön :-) ) de amikor ő jönne sorra akkor egyszerűen menj tovább, őt ne kínáld meg. Lehet ettől nagyon rosszul fogja érezni magát. De másnap is legyen nálad egy tábla csoki, és ha ő csinálná ugyanezt és Téged kihagyna, akkor vedd elő a csokidat, kockázd fel, egyék belőle és ha kell adj a körülötted ülőknek is.
7/9 A kérdező kommentje:
Majd némi kétellyel, de amikor elkezdődik a suli felvállalom magam. Mindenki előtt. Próbálok csiszolni majd a beszólogatásaimon, meg a lámpalázam és saját magamon is. Meg a tanuláson is.
Köszönöm mindenkinek aki írt.:) Sokat segítettetek!
2018. júl. 27. 01:00
8/9 anonim válasza:
Szerintem meg vissza kell szólni, mert a legprimitívebbek csak abból értenek, ha látszik rajtad, hogy nem félsz tőlük. Pl kilencedikben az volt a "menő", hogy 2 hülyegyerek köpőcsővel lövöldözte órán a többieket. Engem csak egyszer lőttek meg, de rögtön hátrafordultam és hangosan (szinte ordítva xD) szóltam valamit, amiből látszódott, hogyha kell, kiállok magamért. Engem utána soha többet nem lőttek meg.
9/9 anonim válasza:
Szard le! Csak annyit mondasz, hogy "én legalább zenét hallgatok!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!