Ilyen esteben jelenthettem volna a tanárt?
Év vége fele történt az eset.
A tanárról tudni kell, hogy azzal "menőzik", hogy gyakorlatilag a földi alázza a diákjait. Mindenkit piszkál és sokszor nagyon durván beszol, ami a legtöbb esetben nem vicces, hanem sértő. Év végén nekem is beszólt kegyetlenül, amire én szintén durva "viccel" válaszoltam, így rajta röhögtek. Bekanyarított egy egyest. Szinte örültem neki, mert így is jól átmentem, és már nem érdekelt, mert mindeki egy F* sznak tartja őt.
Effektíven ezért nem adhatott volna nekem egyest, mert csak arra adhat jegyet, amit az anyagról produkálok neki. Ezért fel lehetett volna jelenteni, nem?
Nem érdekelnek azok a kommentek, hogy a mi időnkben, ezért agyon vert volna a tanár, stb. Az akkor volt, most pedig most van.
Jelentsd fel, persze :D sétálj be az örsre és meséld el, hogy egy fsz a tanár, bevágott egy egyest és most te jól feljelented.
Annyi eszetek van mint egy muskátlinak.
Ettől az utolsó mondatpárostól eltekintve nem tűnsz "buta gyereknek". Igen, ez jogtalan volt a részéről, hogy megalázza a diákokat. Te mérlegelni tudtad a helyzetet, és arra jutottál, hogy megkóstoltatod vele a saját főztjét. A leírtak tanulsága szerint pedig működött is a dolog. Szóval szerintem kihoztad a legtöbbet a helyzetből, és teljesen jogosan vágtál vissza neki - mindezt úgy, hogy még sikerült is, ami plusz pont. :D
Jogi útra ne tereld, mert egyrészt semmi nem lesz, másrészt meg annyira azért nem volt durva ez az eset. Ahogy már írták előttem, elszámolhatja ezt az egyest órai munkának... Mert ugye miért is ne!?
Ember, csak elméleti kérdés volt :D
Jó röhögtem az egész helyzeten, nem hogy a tanügyremenjek jelenteni :DD
Az ilyen tanár jó arra, hogy megtanuljátok, hogy vannak rangok, amikkel nem húzunk újat!
Rendőrrel se packázunk, még ha bal lábbal is kelt fel, mert bármibe beleköthet, vagy hozhat egy olyan jogi indokot, amire nem vagyok felkészülve (mivel nem vagyok közelekedés jogász), hogy a vége csekk lesz!
Úgy kell az ilyen sggtarisznyáknak benyalni, hogy úgy érezze, ő a király. Aztán túlélni az adott időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!