Egyetemista korosztályban nem komolytalan fagyizni hívni valakit? Főleg ha a lány hívja a fiút?
Egyetemista vagyok és azonos szakra járó egyik csaj akinek eddig a nevét se tudtam és szó szerint 1 szót se beszéltünk még, meghívott minden előzmény nélkül egy vizsga után fagyizni....
Hát rövidre zártam , mondtam kösz de öö nem és otthagytam.
De szerintetek ez most komoly volt? Sose szólt hozzám (noha az összes előadáson együtt voltunk de ott volt még 100 másik ember...) és most fagyizni hív?
Jó hogy nem diafilmet nézni, vagy barbizni.
Mégis mire számított? Hogy örömmel rikkantok és irány fagyizni?
"D Mivel írtad hogy azonos szakra jártok. "
Nem vitatom én is a leendő közmunkásprogi része vagyok... Bsc aztán Msc aztán meki megy teszkó. Ez vár rám is!
De ez más téma.
na ne bocsanatot kerni? aztan megis miert?
elhivni ot? aztan megis miert? ki o nekem? be se jon meg dugni se kene.
Hát öreg... Ez kész.
Arra nem gondoltál, hogy azért nem mutatkozott be, mert félénk? Biztos nagyon izgult, meg félt, hogy mit fogsz rá mondani. Tudod, ilyenkor az embernek nem mindig úgy jönnek össze a dolgok, ahogy akarja.
A fagyizással nem tudom mi a bajod. 1; nem korhoz kötött, 2; nyáron ez a legjobb.
Az meg, hogy minek örülj annak, ha egy olyan lánynak jössz be, aki neked nem jön be... Nevetséges ez a felfogás. :D
Menj vissza az oviba inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!