Ilyenkor illetlenség megkérdezni a többieket, hogy meghalt-e vagy sem?
Megkerestem a facebookon amit ismerősöm megosztott, a lány monogramja nem V.Dzs. volt?
Mellesleg részvétem, szörnyű, amikor egy ennyire fiatal ember veszti életét!
Azoknak, akik pampognak, amiért nincs róla szó a tévében: tudjátok, naponta hányan halnak meg csak az országban, és ezek közül hányan valami tragikus balesetben? Ha mindegyikről beszámolnának a híradóban, több óráig csak az menne.
Mellesleg egy rokonom is mondhatni tragikus módon halt meg, egy autóbalesetben, amit nem ő okozott, hanem a városuk polgármesterének a felesége, aki betépve vezetett. Mellette (mármint a rokonunk mellett) a kocsiban ott ült a nyugdíjas édesanyja, meg két kisgyerek (10 és 12 évesek). Az egyik gyereket mentőhelikopterrel vitték kórházba, mert elég súlyosan megsebesült, több csontja is eltört.
A lényeg, hogy erről se esett egy db szó se a tévében, de attól még megtörtént, szóval nem kéne kioktatni a kérdezőt, szerintem ő jobban tudja, mint ti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!