Bibó István Kiskunhalas? Kinek mi a véleménye?
Igen, tudom hogy van egy ilyen topic már, de elég réginek tűnik, szóval meg szeretném újra kérdezni.:) Érdemes-e oda jelentkezni, és ha igen nehéz bekerülni?
Vagy inkább a Szilády Áron a jobb?
A válaszokat előre is köszönöm!
Tyűű. Nem vagy egy ici picit elkésve ezzel a kérdéssel?
Szerintem itt az a kérdés hogy mennyire vagy vallásos. Ugye a Szilády egy elég vallásos iskola. Úgy értem oda azért járnak normális diákok akik a koruknak megfelelően viselkednek. A Bibó meg.... Hát na....
Sziládyban rengeteget kell tanulni (biztos a Bibóba is, de onnan nincs ismerősöm), és az a tapasztalatom hogy az ottani diákok nagyon nagyon nagyon hamar rájönnek hogy nem ide kellett volna jönni.
neem, mert meg csak most megyek nyolcadikba.:)
a Tekon gondolkoztam, de felek hogy nem vennenek fel.:(
#1es mekkora hülyeséget írtál.
Elárulnád akkor, hogy miért hagyják ott a Sziládyt olyan sokan és mennek át a Bibóba?
Vallásos iskola ahol a fiatal pap összejött egy 12.es lánnyal utána a papról kiderült hogy meleg. XD
Nem azért de én a Sziládyból mentem át a Bibóba 36an kezdtük az osztályt 18-an maradtak. Mert a Sziládys tanárok a közeg undorító és rosszindulatú.
A tanárok olyan beképzeltek és rosszindulatúak hogy az hihetetlen. Bibóban sose találkoztam ilyennel. Ott mindenki kedves megértő és segítőkész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!