Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztályfőnök megtiltotta,...

Osztályfőnök megtiltotta, hogy igyunk alkoholt banketton, különben nem adja ki a diplomát. Megteheti?

Figyelt kérdés
Mondta, hogy aki iszik alkoholt nem kap diplomát.. Vizsga már a hó elején megvolt, és a jegyek is megvannak.

2018. jún. 13. 16:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ahogy Erdélyben diploma van, úgy én sem Magyarországon élek. Tehát nálunk is diploma van.

Különben sem ez volt a kérdés.

Egyébként after nem lesz. Nem szokás. Az előző generációknál voltak, akik azt sem tudták, hogy hol vannak, néhány tanárral együtt, úgy be voltak rúgva. Úgy látszik az ofő szigort szeretne tartani...

2018. jún. 14. 00:11
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Jó, de ha nem Magyarország, és még ráadásul ki sem írod, akkor honnan tudnák a válaszolók, hogy nálatok mit lehet és mit nem?

Amúgy egészen biztos vagyok benne ettől függetlenül, hogy ilyet nem tehet az osztályfőnökötök, de azért na. Vagy legalábbis Európán belül tuti nincs ilyen.

2018. jún. 14. 00:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom elmúltatok 18 évesek, érettségi bizonyítványról (esetedben diploma) van szó.

Romániában is felnőttnek/nagykorúnak számítotok, gondolom ottani törvények szerint sem tartható vissza semmilyen indokkal a bizonyítvány, mint itt sem.

2018. jún. 14. 12:10
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

Ha 18 múltál nem kötözködhet.

Végbizonyítvány diplomát nem tarthat vissza.

Az én ofőm anno közölte, hogy megbuktat, ha nem táncolok a banketten. Közöltem, hogy tegye...

Egy p*csa volt szegény, de nem volt ekkora hatalma.

2018. jún. 15. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!