Az egyik évfolyamtársam azt mondja, igénytelen vagyok, mire értheti?
Nem tudom, nekem a szagok, illatok is zavaróak. Szagok ugye szájszag, vagy ha maga az ember olyan nem túl kellemes szagú. De amúgy van akinek olyan parfümje van, hogy helyben hányingerem lesz.
Volt egy osztálytársam, ő korpás volt, az is elég igénytelennek mutatta, holott nem feltétlen tehetett róla. Meg mindenhol szőrös volt(lányról beszélünk). Fekete bajusz szálak, rövidnadrág+ fekete lábszőr, hónaljszőr+ ujjatlan póló. Aztán az is zavaró volt, hogy nem hordott melltartót, pedig igen elkellett volna neki.
Ha te is hallottad a hajgumis dolgot, akkor biztosan csak szívatni akar, de ha nem, akkor az is megeshet, hogy csak az a nagyonfinnyás lány, aki nem ér semmihez.
Lehet hogy csak szimplán nem kedvel valamiért. Mondjuk akkor is gyökér, ha nem kedvel, kerüljön el, ne beszólogasson.
Amúgy egy csomóan random dobálóznak az igénytelen jelzővel, holott azt sem tudják hogy mit jelent. Engem igényteleneztek már le bizonyos lányok amiatt, mert nem hordtam magassarkút (balerinában mentem államvizsgázni) vagy mert nem szedem a szemöldököm (nincs mit szedni rajta) vagy mert busszal járok (apuci nem vett kocsit brühühü) vagy mert nincs műszempillám, szóval ha ilyennel állsz szemben és te tudod magadról hogy tiszta vagy és igényes, akkor xard le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!