Mit tegyek, hogy kelljen wc-re mennem kb.2 napig?
vagyis az életben se a suliban, de a soppingcentre-ben, se sehol csak otthon voltál WC-n?
Tudod ezt valamiért nagyon nem bírom elhinni.
#4:
20/F vagyok, és még sosem kakiltam otthonon kívül.
Ha két napig nem akarsz elmenni wc-re idegen helyen akkor, ne egyél sokat, ne egyél rostosat, kerül a gyümölcsöt, ne egyél olyat ami tudod, hogy meghajthat, vagy amúgy nem szoktál enni. Legyen nálad lopedium vagy széntabletta, vegyél be reggelente pár szemet, esetleg, ha nagyon eltúlzod akár 5 napos székrekedésed is lehet, szóval csak óvatosan.
Én többórás futóversenyeknél szoktam teletömni magam, neked azért azt nem kell.
És ki beszélt arról, hogy egészséges volna?
Tisztában vagyok vele, hogy nem egészséges, ahogy az sem, hogy pánikrohamom lesz, ha egyedül kell boltba mennem, vagy ha elszámolom magam fizetésnél, és a pénztáros finoman közli, hogy még tíz forint hiányzik, akkor a fejemben elképzelt megszégyenüléstől napokra letargiába esek, és az első pár napban öngyilkos akarok lenni.
#életem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!