Nagyon nagy bajban vagyok, ma 4 fíú osztàlytársam elkezdett fogdosni tapogatni, teljesen ki vagyok. Mit tegyek?
Nem volt más szemtanú aki melléd tudna állni? Igazgató, szülő még mindig a képben van ha segítség kell. Ilyen kitalált dologgal senki nem áll az igazgató elé hogy a semmiből ügyet csináljon, neki fel kell ismernie hogy komoly a problémád, és komolyan is venni. Ha mégsem, akkor majd a rendőrség.
Nem csak a te érdeked hogy egy ilyen eset végére gyorsan pontot tegyenek, hanem minden olyan reakció ami ignorálja az ilyeneket, az felbátorítja őket hogy szabadon megtehetik bármikor bárkivel, mert nincs következménye. Itt nem a szégyenérzet kell hogy visszatartson téged, főleg hogy az emberek is pont a gyengét és elesettet bántják, aki nem tud vagy mer védekezni ellenük. Saját magadat is kiteszed annak hogy rajtad folytassák ugyanazt.
Tökön rúgás / tökön ütés / heremarkolás - amire lehetőséged van.Ne legyél szégyenlős, és ne hidd, hogy ilyet nem illik csinálni, mert ha túlerőben vannak, máshogy esélyed sem lenne.
Hallottam még olyanról is, hogy dezodort fújtak a szemébe annak, aki illetlenkedni akart, ami kb úgy hatott, mint a paprika spray.
Továbbá próbálj keresni egy barátot - mindegy kit, és az is mindegy, hogy mennyire közeli barát lesz, csak legyen társaságod az iskolában.
Hány éves vagy és kikkel élsz? :O
Esetleg kapcsold be szünetekben a hangfelvevőt a telefonodon, és az lehet a bizonyíték, ha fogdosáskor mondanak neked valamit, vagy behallatszik, ahogy ordítasz velük, vagy ilyesmi. És ne tartózkodj egyedül az osztályteremben, legyél szünetekben kint a folyosón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!